NOVE INFORMACIJE

Policija objavila detalje nesreće s kombijem Hitne na Bundeku: Mladić je teško ozlijeđen

22.06.2023 u 11:19

Bionic
Reading

Zagrebačka policija izvijestila je kako je kombi hitne pomoći koji je u srijedu kasno navečer izazvao prometnu nesreću udarivši troje maloljetnika na zagrebačkom jezeru Bundek bio na jednoj od brojnih intervencija zbog mladih koji su slavili posljednji dan škole, te bili u alkoholiziranom stanju

Jučer, 21. lipnja, oko 21:45 u Novom Zagrebu, s južne strane jezera Bundek, kod spasilačkog tornja, djelatnici hitne medicinske pomoći u vozilu marke Volkswagen Crafter pružali su liječničku pomoć maloljetnoj osobi zbog sumnje na intoksikaciju.

  • +5
Vozilo hitne pomoći na Bundeku pregazilo maloljetnike Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Nakon toga je 62-godišnji vozač krenuo vozilom preko travnato-zemljane površine prema kolniku za izlaz i u tom trenutku vozilom ozlijedio troje maloljetnika, koji su se nalazili na travi sjedeći, a jedan od njih ležeći u neposrednoj blizini vozila hitne pomoći.

Ozlijeđenom maloljetniku liječnička je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen, dok su maloljetnice lakše ozlijeđene te im je liječnička pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti, kaže se u priopćenju zagrebačke policije.

Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babić/PIXSELL