potvrđeno medijima

Policija istražuje poslovanje Vaterpolskog kluba Jug

23.03.2022 u 16:25

Bionic
Reading

U tijeku kriminalističko istraživanje Vaterpolskog kluba Jug doznali su lokalni mediji

Kako doznaje Dubrovački dnevnik, u tijeku su izvidi koje Policijska uprava dubrovačko-neretvanska provodi u svezi poslovanja Vaterpolskog kluba Jug, Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje i Športskog društva Jug.

Gradski vijećnik Maro Kristić prethodno je na jednoj od posljednjih sjednica Gradskog vijeća i s govornice upozorio na to kako poznati dubrovački vaterpolski klub ima tri udruge preko kojih djeluje. Kristić je tada govorio kako bi volio znati kojoj od tih udruga Grad Dubrovnik putem Dubrovačkog saveza športova uplaćuje sredstva, a radi se o iznosima od oko tri milijuna kuna godišnje što predstavlja značajna sredstva.

''Vezano za dostavljeni upit možemo potvrditi da su u tijeku izvidi koje Policijska uprava dubrovačko-neretvanska provodi u svezi poslovanja Vaterpolskog kluba Jug, Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje i Športskog društva Jug. Budući su izvidi kaznenih djela sukladno Zakonu o kaznenom postupku tajni, u ovom trenutku nismo u mogućnosti pružiti više informacija o sadržaju radnji koje se provode'', navodi se u odgovoru Dubrovačkom dnevniku.