pokušaj ubojstva

Muškarac u Petrinji autom pokušao ubiti suprugu: Isprva se sve činilo kao nesretan slučaj...

27.06.2022 u 15:52

Bionic
Reading

Muškarac (69) svojim je vozilom pregazio suprugu (60) dok se, njemu okrenuta leđima, šetala kolnikom. Navodno su supružnici u posljednje vrijeme bili u svađi i nisu živjeli zajedno. Na svu sreću, žena se nalazi izvan životne opasnosti

'Zbog teškog ubojstva u pokušaju, počinjenog na štetu 60-godišnje žene, policijski službenici Policijske uprave sisačko-moslavačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 69-godišnjakom. Njega se sumnjiči da se u nedjelju, 26. lipnja, u prijepodnevnim satima, u ulici Pukovnika Predraga Matanovića u Petrinji, automobilom zaletio u oštećenu koja se kretala kolnikom, okrenuta njemu leđima. Od udarca oštećena je odbačena na zemljanu površinu. Liječnička pomoć joj je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su joj okvalificirane teške tjelesne ozljede', javili su iz policije, piše Jutarnji list.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog počinjenog kaznenog djela 'teško ubojstvo u pokušaju' predan pritvorskom nadzorniku sisačke policije.

Navodno je muškarac svojim vozilom marke Golf udario u ženu svom silinom nakon što je uočio na ulici. Isprva se sve činilo kao nesretan slučaj, ali su prometnim policajcima na mjestu događaja pridružili pripadnici kriminalističke policije, te je umjesto prometne nesreće istraživano kazneno djelo pokušaja ubojstva.