dolijao kriminalac

Kod dilera u stanu u Zagrebu policija pronašla gomilu droge

06.04.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama

Sumnja se da je 47-godišnjak, protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje, nabavljao veće količine konoplje, smole konoplje, MDMA-e i amfetamina, što je potom skrivao, miješao s punilima i prepakirao u stanu u centru Zagreba, da bi nakon toga tako pripremljenu drogu preprodavao.

Policijski službenici su u utorak 5. travnja 2022. godine obavili pretragu stana u centru te je pronađeno 125 grama amfetamina, 6 grama konoplje, 10 grama smole konoplje, 73 komada tableta MDMA-e, 41 gram punila za miješanje s amfetaminom radi povećanja mase i određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen prodajom droge.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.