računalna prevara

[FOTO] Zagrebačka policija treba vašu pomoć, prepoznajete li muškarca s fotografije?

14.06.2022 u 16:37

Bionic
Reading

Nepoznati je muškarac starosti oko 25 do 30 godina, visine oko 180 cm, odjeven u gornji dio crne trenirke s kapuljačom na glavi, crne hlače te je na nogama nosio sivo-crvene tenisice

Zagrebačka policija javlja da je između 30. travnja i 1. svibnja 2022. godine od 12.30 do 5.30 sati u Zagrebu u Ulici Aleksandra Alagovića, nepoznati je počinitelj počinio kaznena djela krađa i računalna prijevara na način da je iz osobnog automobila Honda Civic zagrebačkih registarskih oznaka otuđio torbicu s dokumentima i bankovnim karticama. Nakon toga, s otuđenim bankovnim karticama je na benzinskim postajama na Langovom trgu i Miramarskoj cesti obavio više novčanih transakcija.

Nepoznati je muškarac starosti oko 25 do 30 godina, visine oko 180 cm, odjeven u gornji dio crne trenirke s kapuljačom na glavi, crne hlače te je na nogama nosio sivo-crvene tenisice.

Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija policija ih poziva da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr.