CRNA KRONIKA

Dvije teške prometne nesreće u Kaštelima; izgorio automobil u Splitu

30.12.2022 u 22:06

Bionic
Reading

Na parkiralištu u Splitu planuo je požar na osobnom automobilu u petak oko 20 sati, a ugasili su ga pripadnici JVP grada Splita i splitskog DVD- a i nema ozlijeđenih

Prema prvim informacijama, požar je planuo u 19,40 sati na Manuškoj poljani na osobnom automobilu koji je u potpunosti izgorio, dok su druga dva vozila oštećena. Požar je ugasilo šest vatrogasaca. Policija je obavlja očevid kako bi se saznao uzrok požara na vozilu.

Nešto ranije, splitski su vatrogasci požar ugasili i na gradskom autobusu kojemu su se, navodno, zapalile pakne. Također, nije bilo ozlijeđenih jer se sve dogodilo dok je vozač stajao i čekao polazak.

  • +9
Dvije prometne nesreće na brzoj cesti u Kaštelima Izvor: Cropix / Autor: Bozidar Vukicevic

Nesreće u Kaštelima

Kako je izvijestila policija, u prvoj od dvije poslijepodnevne prometne nesreće na brzoj cesti D8 u Kaštelima, odnosno na semaforu kraj Jadranova igrališta oko 16,20 sati, sudjelovala su dva osobna automobila. Zbog težine prometne nesreće, stigla je i hitna pomoć, ali i vatrogasci koji su vrata morali otvarati kliještima, javlja Slobodna Dalmacija, dodajući da još nema informacija o težini ozlijeda unesrećene osobe.

Druga prometna nesreća dogodila se u 17,30 u Kaštel Sućurcu kraj Vatrogasnog doma. Sudjelovala su tri oosobna automobila a jedna osoba prevezena je u splitsku bolnicu. Promet je na neko vrijeme bio u potpunosti zatvoren.