provedeno istraživanje

Dolijalo troje serijskih kradljivaca, samo u jednom danu provalili i opljačkali četiri kuće

15.11.2021 u 10:44

Bionic
Reading

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 44-godišnjakom s područja Osječko-baranjske županije te dvojicom osumnjičenika starosti 24 i 35 godina s područja Vukovarsko-srijemske županije zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe provaljivanjem

Policija sumnja da su osumnjičenici u subotu 13. studenoga u popodnevnim satima provalili u obiteljsku kuću u Koprivnici u Ulici Nikole Sertića te otuđili zlatni nakit i novac, oštetivši vlasnike za oko 7300 kuna. Također, sumnja se da su istoga dana provalili u tri obiteljske kuće na području Varaždinske županije. Osumnjičeni su u večernjim satima 13. studenoga zatečeni u prometu na području Koprivničko-križevačke županije osobnim automobilom s provalničkim alatom i otuđenim predmetima.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.