tukao i suprugu

Bebi u Međimurju otac metalnom šipkom razbio glavu

18.12.2021 u 21:19

Bionic
Reading

Kako HRT doznaje iz krugova bliskog čakovečkoj Bolnici, na odjel pedijatrije primljena je beba starosti 20 dana s ozljedom glave i natkoljenice, te majka s lakšim tjelesnim ozljedama. Majka i dijete su iz Piškorovca i žrtve su obiteljskog nasilja

Kako doznajemo - muškarac je pod utjecajem alkohola svoju suprugu tukao po glavi i rukama. Metalnom šipkom udario je i bebu koju je majka držala u naručju te joj nanio duboku ranu na glavi.

Majku i dijete je u Bolnicu dovezla hitna pomoć.

'Upravo smo razgovarali s dežurnim pedijatrom Dejanom Balažinom koji je potvrdio da dijete ima ozljede glave i natkoljenice te se nalazi u Bolnici zbog mogućih komplikacija. Policija je nasilnika tijekom dana privela', javlja HRT.

'Radi se o muškom novorođenčetu starom nepunih tri tjedna koje smo hospitalizirali, primili danas u popodnevnim satima. Radi se o ozljedama glave i lijeve natkoljenice', rekao je Balažin za HRT.

'Dijete smo primili zajedno s majkom, majka je dobro. Mogu reći, na sreću, dijete je isto dobro, zasad se čini da se ne radi o teškim tjelesnim ozljedama. Dijete smo ostavili na opservaciji radi praćenja', dodao je.

Kaže da je bilo sličnih slučajeva.

'Mislim da još nije bilo tako malo dijete u pitanju, ali, nažalost, ima toga', rekao je Balažin.

Nada se da beba neće imati neke trajnije posljedice.

'Zasad se ne čini da su to teške ozljede, ali pratimo ga, tu je kod nas', rekao je.