DELIVERY DIREKTOR

Zoran Božičević novo je direktorsko pojačanje Poslovne inteligencije

24.05.2022 u 12:34

Bionic
Reading

Sredinom svibnja Zoran Božičević se pridružio rastućem timu vodeće regionalne tvrtke za područje analitike, upravljanje podacima i ICT konzalting, Poslovne inteligencije

'Zoran će svojim iskustvom značajno doprinijeti razvoju našeg tima. Na ovaj način, kao organizacija dodatno ojačavamo svoj core business, čime podržavamo svoj daljnji rast, kako na domaćem tako i na inozemnom tržištu', napomenula je Slađana Krpić, članica Uprave nadležna za konzalting.

Zoran Božičević iza sebe ima zavidnu karijeru i brojne uspjehe, a na novu poziciju dolazi iz Combisa u kojem je zadnje tri godine bio Direktor sektora za razvoj poslovnih rješenja koji je brojao 70 ljudi. U 25 godina karijere, Zoranov je fokus podjednako bio na razvoju ljudi i izgradnji timova te na osmišljavanju novih proizvoda.

'U Poslovnoj Inteligenciji vidim vodećeg igrača na području napredne analitike i pametnog upravljanja podacima, ne samo u regiji već i puno šire. Od prvog dana me impresionirao odličan tim i količina znanja koji posjeduju, a nadam se da ću i ja svojim iskustvom i idejama doprinijeti još bržem rastu cijele organizacije, prvenstveno kroz kreiranje inovativnih proizvoda', rekao je Božičević povodom svog dolaska.