moj posao

Želite raditi za Šavorića i partnere ili Photomath? Evo prilike

Posao - ilustracija

Posao - ilustracija

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prijavi se već danas na nove otvorene pozicije!

Photomath zapošljava Marketing specijalista koji će usko surađivati s voditeljem marketinga u implementaciji brend strategije, biti odgovoran da su vrijednosti brenda vidljive u komunikaciji interno i prema van, voditi digitalne kampanje, raditi usko s timom u SAD-u pri sinkronizaciji aktivnosti i ostale zanimljive stvari. Detalji su u oglasu, pa pošalji prijavu što prije.

HEINEKEN Hrvatska zapošljava Prodajnog predstavnika koji će biti ambasador tvrtke, ekspert u pričanju priča o svjetskim pivskim brendovima, izgradnji i održavanju neraskidivih veza, baratanju brojkama i obaranju prodajnih rekorda. Posao se odnosi na Zagreb i Osijek, a rok prijave je 19. veljače.

Hrvatski autoklub zapošljava Samostalnog stručnog suradnika za razvoj ljudskih resursa u Sektoru podrške poslovanju, Administrativnog suradnika u Sektoru za vozače, Mehaničara, Suradnika u touring poslovnici te Ispitivača PPSP/UV. Mjesto rada je različito za svaku poziciju, a rok prijave na oglase je 27. veljače.

Tim Kabel tvrtka vodeći je distributer i veletrgovac kabelima u regiji sa značajnim rezultatima i na širem, svjetskom tržištu. Tvrtka ima mlad i dinamičan prodajno-menadžerski kadar, usmjeren na dugoročnu strategiju jačanja tvrtke u regiji. Trenutno zapošljavaju Asistenta prodaje sa ili bez iskustva. Rok prijave na oglas je 22. veljače a mjesto rada su Sesvete.

Tvrtka Šavorić i Partneri zapošljava odvjetnika s najmanje tri godine radnog iskustva, s izvrsnim poznavanjem engleskog jezika i pravničkim vještinama. Također, važna je motiviranost, timski rad, kolegijalnost i svestranost. Oglas je aktivan do 22. veljače.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!