moj posao

Želite raditi za HBO, Bolt ili Končara? Evo prilike

28.06.2019 u 15:24

Bionic
Reading

Portal Moj posao donosi pregled najtraktivnijih novih radnih mjesta. Pogledajte što se nudi

Ne nose svi superheroji plašteve, neki su maskirani u računovođe! HBO Adria traži svog junaka, Tamnog viteza ili Wonder Woman, osobu sa posebnim setom vještina koja će se savršeno uklopiti u njihov odjel računovodstva. Ako financijske i računovodstvene propise poznaješ jednako dobro kao i radnju Igre prijestolja, a godišnje izvještaje podnosiš brzinom kojom Clark Kent leti (i porezne prijave nisu tvoj kriptonit), idealna si osoba za posao Računovođe (m/ž). Junačke prijave za posao HBO prima do 10.srpnja.

Bolt je jedan od najbrže rastućih startupova na svijetu, sa preko 30 milijuna zadovoljnih korisnika u 30 zemalja - od Europe, preko Meksika do Afrike. Tvrtkin cilj je, pružanjem platforme koja korisnika u potrazi za prijevozom povezuje sa različitim vozačima, graditi budućnost kvalitetnijeg kretanja gradom. Vjeruju da usluga prijevoza mora biti brza, priuštiva i dostupna u svakom trenutku. Kako bi svoje usluge na pravi način prezentirali u Hrvatskoj, potrebna im je pomoć u vidu Specijalista za korisničku podršku (m/ž). Javi im se do 8.srpnja.

Tvrtka Končar – Električna vozila d.d. je regionalni lider u području električnih tračničkih vozila. Njihove ključne aktivnosti su razvoj, projektiranje, proizvodnja, servis i održavanje tračničkih vozila i njihovih podsustava. Tvrtka zapošljava Strojarskog mehaničara/montera (m/ž), a želja im pronaći osobu s višegodišnjim iskustvom rada u struci, koja posjeduje važeći certifikat za zavarivanje i/ili tvrdo/meko lemljenje i uvjerenje za rukovanje viličarem/kranom/elektrokolicima. Ako ispunjavaš sve tražene uvjete pošalji im životopis do 3.srpnja.

Decathlon, jedan od najvećih lanaca sportskom opremom, traži energične zaljubljenike u sport za poziciju Sportskog trgovca (m/ž), koji će predano raditi na promociji tvrtkine vizije i ''omogućiti zadovoljstvo i pogodnosti sporta dostupnim svima". Glavne obveze i zadaci novog zaposlenika uključuju: prodaju sportskih proizvoda i usluga, predstavljanje robnih marki kupcima, odgovaranje na potrebe klijenata i slaganje robe na police. Životopis i motivacijsko pismo pošalji do 3.srpnja.

Serengeti je međunarodna tvrtka za nearshoring i outsourcing usluga razvoja softvera. Trenutno su u potrazi za iskusnim .NET i Java programerom (m/ž) za rad na ambicioznim projektima razvoja softvera. Uvjeti za zaposlenje uključuju barem 2 godine programerskog iskustva u Javi ili .NET C# programskom jeziku i dobro poznavanje svih slojeva razvoja poslovnih aplikacija (GUI, poslovna logika, baza podataka). Oglas ostaje aktivan do 3.srpnja.