MOJ POSAO:

Želite raditi u Generi ili biti vatrogasac?

11.08.2016 u 15:47

Bionic
Reading

Ovog tjedan traže se niz novih poslova: zapošljavaju se konobari, kontroleri i inženjeri

Genera je tvrtka sa stogodišnjim iskustvom i tradicijom u proizvodnji veterinarsko – medicinskih proizvoda. Zbog potrebe proširenja postojećeg tima, zapošljavaju osobu na poziciji Suradnik u Kontrolingu. Idealan kandidat posjeduje dobre analitičke sposobnosti, pouzdanost, preciznost, odgovornost te sklonost timskom radu. Ako ste zainteresirani za nove radne izazove, prijavite se na oglas najkasnije do 30. kolovoza.

Securitas Hrvatska traži više kandidata za obavljanje poslova Vatrogasca. Potrebna je SSS, zanimanje vatrogasac ili vatrogasni tehničar. Poslodavac nudi radni odnos na neodređeno vrijeme, redovna primanja te radno mjesto prilagođeno mjestu stanovanja. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 16. kolovoza.

Aquaterm je moderna tvrtka čija je osnovna djelatnost izgradnja hidrotehničkih građevina. Zbog planiranog povećanja opsega posla, zapošljavaju Inženjera geodezije. Uvjeti za obavljanje posla: VSS/VŠS geodetski fakultet, vozačka dozvola B kategorije, sposobnost vođenja geodetskog posla te jednogodišnje radno iskustvo. Prijavite se na oglas najkasnije do 19. kolovoza.

FERON je tvrtka za regrutiranje specijalizirana za rad u turizmu i ugostiteljstvu koja svakodnevno nudi atraktivne radne pozicije za veliki broj klijenata. Za potrebe klijenta, švicarske kompanije turističkih riječnih brodova Viking River Cruises, zapošljavaju kandidate na sljedećim pozicijama: Sobar/ica i Konobar/ica. Poslodavac zaposlenom kandidatu osigurava plaću u iznosu od 1.150 eura i napojnice (minimalno 800 eura), mirovinski fond, zdravstveno osiguranje, dječji dodatak, dva mjeseca rada i dva tjedna plaćenog godišnjeg odmora. Rok prijave na oglas: 14. kolovoz.

Sounds Good, novootvoreni restoran u gradu Hvaru, traži ambiciozne osobe s radnim iskustvom za posao na poziciji Konobar/Barmen. Kandidatu je osiguran smještaj i hrana, bonusi, mogućnost dugogodišnje suradnje s dodatnim edukacijama te plaća od 7.500 kn. Idealan kandidat je motivirana i dobro organizirana osoba s izraženim komunikacijskim vještinama. Prijavu na oglas možete poslati do 18. kolovoza.

Još nije kasno za posao u turizmu! Provjerite ponudu poslova na MojPosao u turizmu i pronađite stalni ili sezonski posao!