trcz dražba

Želite kupiti polovni Passat za 11.000 ili Octaviju za 7000 kuna? Ovo je vaša prilika

08.06.2021 u 20:38

Bionic
Reading

TRCZ automobili u subotu u zagrebačkoj Mandlovoj ulici, nasuprot spremištu tramvaja u Dubravi, organiziraju usmenu dražbu automobila, kamiona, strojeva i ostalih pokretnina. Dražba počinje u 9 ujutro, a kao i inače, ponuda je vrlo bogata

Tako oni kojima trebaju transportna vozila mogu birati iz asortimana Hrvatske pošte, a tu se nude razni Volkswagenovi modeli Crafter, Transporter i Caddy - osim što su dobri za transport, mogu biti preuređeni u kampere za bijeg u prirodu.

Nudi se i nekoliko luksuznih automobila poput Audija A4 i BMW-a X5, malih gradskih automobila poput VW-ovih Golfa i Pola, pa i uvijek popularni motocikli Liberty 50. Početne cijene su povoljne - za WV Passat iz 2008. godine kreće se već od 11.000 kuna dok se Škoda Octavia iz 2002. nudi za 7000 kuna.

  • +5
Skladište TRCZ-a Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Gospodarstvenici, građevinari i preprodavači rado će baciti oko i na kamione kipere i utovarivače – rovokopače Fiat Kobelco.

S obzirom na epidemiološku situaciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u tri skupine s vremenima početka prema rasporedu objavljenom na stranicama TRCZ-a, a nošenje zaštitnih maski je obavezno.

Predmeti prodaje su pokretnine koje su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, npr. Hrvatska pošta, Grad Zagreb, HAC, kao i pojedine agencije i ministarstva. Ponuditelji mogu razgledati predmete prodaje 10. i 11. lipnja (četvrtak i petak) od 10 do 14 sati u skladištu društva TRCZ automobili također u Mandlovoj ulici.

Cijeli popis vozila koja se prodaju pronađite OVDJE.