moj posao

Zavirite u ponudu atraktivnih oglasa i pronađite posao po svojoj mjeri!

08.11.2019 u 10:48

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao za vas smo ''pretresli'' tržište rada i izdvojili najnovije oglase za posao.

ELFS je tvrtka iz Zagreba koja se bavi proizvodnjom i prodajom modne odjeće, a njihov istoimeni brand pod kojim se prodaje odjeća, zahvaljujući kvaliteti i prepoznatljivom dizajnu, predstavlja najpoznatiji domaći modni brand. Kreatori, a ujedno i vlasnici Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica od 2004. godine uspješno rukovode brandom i poslovanjem te s veseljem očekuju kvalitetna pojačanja u svom timu. Tvrtka zapošljava na dvije pozicije: Šivač/šivačica (m/ž) i Konstruktor odjeće (m/ž). Na oglase se možeš prijaviti do 9. studenog.

Atlantic Grupa kompanija je koja odiše strašću, kreativnošću i rašću. Ona objedinjuje proizvodnju i distribuciju i stvara neke od najjačih i najomiljenijih regionalnih brendova poput Cedevite, Argete, Cockte, Smokija, Dietpharma. U razvedenom poslovnom sustavu Atlantic Grupe svatko može naći svoju priliku, a šarolikosti radnih pozicija zajedničko je samo to da ih obavljaju strastveni, kreativni i odgovorni pojedinci koji se u Atlanticu osjećaju kao svoj na svome. Ako im se želiš pridružiti, prijavi se na neki od otvorenih oglasa za posao: Unapređivač prodaje /m/ž), Farmaceut (m/ž), Farmaceutski tehničar i Farmaceut – voditelj (m/ž).

Greyp bikes d.o.o. je tvrtka posvećena dizajnu i izradi pametnih električnih bicikala, a krajnjem korisniku želi pružiti iskustvo ''savršene vožnje''. Zaposlenici kompanije fascinirani su tehnologijom i svim njenim mogućnostima, ne bježe od izazova i predano rade na stvaranju novih, kvalitetnih proizvoda. Ako se želiš pridružiti njihovoj misiji – mijenjanju svakodnevnog života nabolje – pridruži im se na jednoj od oglašenih pozicija: Senior iOS Engineer (m/ž), Frontend Engineer (m/ž), Software Quality Assurance Engineer (m/ž), Embedded Software Engineer (m/ž), Mechanical Engineer (m/ž), Product Owner e-bikes (m/ž), After sales specialist (m/ž) i Market Development Associate (m/ž). Rok za prijavu ističe 6. prosinca.

Zvijezda plus d.o.o. najveći je proizvođač jestivih ulja i jedini proizvođač margarina, biljnih masti, majoneze i delikatesnih proizvoda na bazi majoneze u Hrvatskoj. Vrijednosti koje već više od 100 godina odlikuju Zvijezda proizvode jesu izvornost, izvrsnost i prepoznatljivost. Pridružite se njihovu timu na poziciji: Specijalist za obradu plaće i kadrovsku administraciju (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje izradu Ugovora o radu, aneksa, prekida radnog odnosa i slično, zakonska i interna izvještavanja te pripremu i obračun plaća. Ako smo te zainteresirali, prijavi se do 11. studenog.

Imaš li želju raditi u timu gdje je na prvom mjestu kolegijalnost? S ljudima koji isto tako uživaju u svom poslu kao i Ti? Imamo rješenje! Tvrtka Bauder je vodeći europski proizvođač krovnih sustava, koja u Njemačkoj i 14 drugih zemalja klijentima pruža ne samo cjelovite krovne sustave koji sadrže hidroizolacije, toplinske izolacije i uštedu energije, već i podršku i najbolju uslugu. Kako bi unaprijedili svoje poslovanje, traže pojačanje na poziciji: Tehnički savjetnik za primjenu materijala (m/ž). Javi im se do 27. studenog.

Nisi uspio pronaći nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupna ponuda slobodnih radnih mjesta te čeka na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu