VOLKSBANK

Zašto je 'VeBe za tebe' prava odluka za cijelu obitelj?

12.05.2010 u 10:23

Bionic
Reading

Nisam neki ljubitelj minusa na tekućem, jer znam da je to jedna od najskupljih vrsta zaduživanja. Ali u vremenima u kakvima živimo, ponekad si jednostavno ne možete pomoći. Zato mi puno znači da s tekućim računom 'VeBe za tebe' mogu u minus do 500 kuna i da na to ne platim nikakvu kamatu. A ako mi koji put zatreba i više od tih 500 kuna, sa stepenastim izračunom kamate na dozvoljeni minus, 'VeBe za tebe' mi omogućava da na manji minus plaćam i manju kamatu

A uz to što zahvaljujući obiteljskim pogodnostima 'VeBe za tebe' do 30. lipnja 2011. godine naknadu za vođenje računa plaća samo jedan član obitelji, dok ostali ne plaćaju ništa, profitirali smo i uštedjeli svi. I svatko je ostvario neku dodatnu pogodnost!

Baka uredno prima penziju svakog prvog u mjesecu, kćerka je dobila kreditnu karticu Mastercard bez upisnine i članarine, sin na pozitivan saldo po tekućem računu ostvaruje uvećanu kamatu do čak 2,5 posto godišnje, a supruga se riješila minusa po tekućem računu u staroj banci kunskim nenamjenskim kreditom bez naknade uz kamatnu stopu od 7 posto godišnje, što je najpovoljniji kredit takve vrste na tržištu. I svi smo zadovoljni.