VOLKSBANK

Zašto je 'VeBe za tebe' prava odluka za cijelu obitelj?

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 17.05.2010 11:46
  • Objavljeno 10.05.2010 u 11:20
Volksbank_mama

Volksbank_mama

Izvor: tportal.hr / Autor: Promediapublicum

Taj nesretni minus mi je stalno visio nad glavom i nikako se izvući. A znam da je to jedna od najskupljih vrsta zaduživanja. I zato sam odlučila prijeći u Volksbanku. Uzela sam tekući račun 'VeBe za tebe', dobila kunski nenamjenski kredit za zatvaranje minusa po tekućem računu u staroj banci, bez naknade i uz kamatu od samo 7 posto godišnje, i konačno se riješila tog utega. A sada, kao i sin, još dobivam uvećanu kamatu na pozitivni saldo po tekućem računu do čak 2,50 posto!

No nismo profitirali samo nas dvoje, nego i čitava naša obitelj. Zahvaljujući obiteljskim pogodnostima 'VeBe za tebe', naknadu za vođenje računa do 30. lipnja 2011. godine plaća samo jedan član obitelji, dok ostali ne plaćaju ništa ili ostvaruju pravo na popust od 50 posto na naknadu za jedan od paketa 'VeBe za tebe'.

I još smo svi ostvarili i neke dodatne pogodnosti. Muž mi se odlučio za stepenasti obračun kamate na dozvoljeni minus, što znači da za minus do 500 kuna ne plaća nikakvu kamatu, dok za minus preko tog iznosa plaća manju kamatu što je manji iznos. Kćerka je dobila svoju kreditnu karticu Mastercard bez upisnine i članarine, a moja mama ima 50 posto popusta na umirovljenički paket i mirovinu uvijek prima prvog u mjesecu! Svima nam je dobro.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi