MojPosao

Zapošljavaju Studenac, Kaufland, McDonald’s i Hrvatska pošta

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 05.03.2020 15:49
  • Objavljeno 05.03.2020 u 15:49
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

MojPosao, vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj, ponovno je 'pretresao' tržište rada i pronašao zanimljive oglase za posao

Samostalna si i proaktivna osoba? Aktivno koristiš grafičke programe Corel i Ilustrator? Posjeduješ iskustvo rada unutar projektnih timova? Ako su tvoji odgovori potvrdni, idealan si kandidat za radno mjesto Specijalistica operativnog marketinga (ž/m) u tvrtki Studenac, maloprodajnom lancu s više od 400 marketa duž Jadranske obale, od Istre do Dubrovnika, uključujući i otoke. Uz vođenje projekata i projektnih timova, opis posla uključuje organiziranje vanjskog i unutarnjeg uređenja trgovina u skladu sa svjetskim trendovima te obilazak terena i kontrolu projekata. Rok za prijavu ističe 16. ožujka.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni. Predanost zaposlenika ključ je njihova uspjeha na tržištu, zbog čega svim svojim zaposlenicima osiguravaju jasnoću u komunikaciji, pružaju povjerenje i omogućavaju razvoj. Ako si odgovorna i pouzdana osoba i želiš biti dio pobjedničkog tima, do 13. ožujka javi se na oglasa Radnica u prodaji (ž/m). Novim kolegicama i kolegama nude petodnevni radni tjedan, mogućnost profesionalnog rasta i usavršavanja, božićnicu u iznosu od 1800 kuna te atraktivna primanja.

Globalna hrana d.o.o., nositelj franšize McDonald’s za područje Republike Hrvatske i dio najvećeg lanca restorane brze usluge u svijetu koji broji više od 36.000 restorana, zapošljava na poziciji Radnica u restoranu (ž/m) u Poreču. Njihov svaki dan je pun novih izazova, no uživaju u poslu jer su njihovi restorani omiljeno mjesto druženja velikog broja ljudi. Novom zaposleniku nude fleksibilno radno vrijeme, redovno povećavanje plaće svake godine, božićnicu i regres, edukacije u restoranu i izvan njega te mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci. Javi im se do 14. ožujka.

Pridruži se zagrebačkoj podružnici Luckia Casina, jednoj od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj, na poziciji Blagajnica (ž/m) i postani dijelom jedne velike obitelji! Nude ti pozitivnu radnu atmosferu, edukacije, team building aktivnosti, kvartalnu isplatu bonusa, napojnice te mogućnost razvoja karijere. Prednost pri zapošljavanju imat će kreativne osobe s integritetom, koje imaju strast za učenjem i dobro se snalaze u timu zaposlenika. Natječaj ostaje otvoren do 10. ožujka.

Hrvatska pošta je najveći davatelj poštanskih usluga u Republici Hrvatskoj i jedini pružatelj univerzalnih financijskih, maloprodajnih, osiguravateljskih, digitalnih i ostalih usluga. Želiš li postati dio njihovog inovativnog tima, do 13. ožujka prijavi se na oglas za radno mjesto Razvojna inženjerka (ž/m). Uz klizno radno vrijeme, nude ti profesionalni rast i razvoj te mogućnost daljnjeg usavršavanja, rad u dinamičnom okruženju koje teži izvrsnosti i zasnivanje radnog odnosa na neodređeno vrijeme.

Nisi pronašao nešto za sebe? Ne brini, jer cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možeš proučiti na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!