Pronađi posao po svojoj mjeri

Zapošljavaju Leonardo media, Intersnack Adria, GrECo Grupa, hoteli Živogošće i Hrvatska kontrola zračne plovidbe

24.12.2019 u 13:49

Bionic
Reading

MojPosao, vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj, pronašao je atraktivne poslovne prilike

Leonardo media je kreativna agencija koja već 20 godina radi na inovativnim i zanimljivim projektima. S jednakim oduševljenjem rade na vizualnom identitetu, strategiji, brandingu, dizajnu za web, društvenim mrežama i digitalnim medijima. Trenutno su u potrazi za osobom koje će popuniti 'ispražnjene cipele' Senior graphic designera (m/ž). Paze na ravnotežu privatnog i poslovnog dijela života i žele da svaki član tima radi posao koji odgovara njegovim sposobnostima i interesima. Javi im se do 2. siječnja.

Intersnack Adria, tržišni lider u snack asortimanu u Hrvatskoj, u svom portfelju ima brandove Čipi Čips, Chio, Kroki Kroket, Tip Top, POM-BÄR, Nutline i My Chips, s kojima je prisutan i na tržištima Adria regije. Ako odlično poznaješ marketinške alate i tehnike, imaš barem 5 godina iskustva u marketingu i spreman si za timski rad, idealan si kandidat za radno mjesto Brand manager (m/ž) u okviru kojeg ćeš preuzeti upravljanje razvojem nekih od najjačih snack brandova na tržištu Hrvatske i regije. Oglas ostaje aktivan do 2. siječnja.

GrECo Grupa je neovisni posrednik u osiguranju i lider na tržištu u regiji. Grupa djeluje u 57 ureda s više od 1.000 zaposlenika u 16 zemalja, a sada svoj veliki tim žele osnažiti na poziciji Administrator (m/ž). Opis posla uključuje stručno savjetovanje klijenata, kontrolu kvalitete osiguranja, izradu dokumentacije za korisnike lizinga te prikupljanje, unos i ažuriranje polica. Prednost pri zapošljavanju imat će fleksibilni i motivirani kandidati sa snažnim komunikacijskim i prodajnim vještinama. Na oglas se možeš prijaviti do 7. siječnja.

Hoteli Živogošće su jedna od najbrže rastućih hotelskih grupacija u Hrvatskoj, usmjerena prema kreiranju novih vrijednosti u hrvatskom turizmu, koja sa svojim timovima vrijedno promiče i ulaže u kvalitetu usluge sukladno hotelskim standardima TUI Sensimar. Pozivaju te da im se pridružiš na poziciji: Direktor hrane i pića (m/ž), a zauzvrat ti nude besplatan smještaj, stimulativna primanja, ugodno i pozitivno radno okruženje te mogućnost profesionalnog i osobnog razvoja.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe zapošljava na poziciji Viši inženjer za CNS sustave (m/ž). Uvjeti radnog mjesta su: visoka stručna sprema, znanje engleskog jezika, dozvola ZTO, barem 3 godina radnog iskustva u zrakoplovno-tehničkom sustavu i diploma iz područja tehničkih znanosti. Kandidati u prijavi mogu priložiti i druge dokumente kojima potvrđuju kompetentnost u nekom od stručnih područja vezanih uz oglas. Rok za prijavu ističe 10. siječnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu