PONUDA POSLOVA

Zapošljavaju Ericsson Nikola Tesla, Lidl, Instalater...

02.08.2018 u 16:00

Bionic
Reading

Ericsson Nikola Tesla trenutno zapošljava osobu na poziciji Application Developer. Budući zaposlenik bit će odgovoran za razvoj web i mobilnih poslovnih aplikacija. Dodatne informacije pronađite u oglasu na MojPosao. Rok prijave je 9. kolovoz

LIDL je jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, a trenutno imaju otvoreno radno mjesto Prodavača u Karlovcu. Ukoliko želite postati dio uspješne internacionalne tvrtke, prijavite se na oglas do 5. kolovoza.

Tiskara Domigraf utemeljena je 1977. godine kao obiteljski obrt. Upravo zapošljavaju dva Grafička dizajnera. Buduće zaposlenike očekuje minimalni dohodak od 6.000 kn (redovita primanja), mogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Svi zainteresirani mogu poslati prijavu uz obavezni portfolio do 9. kolovoza.

Europa92 zapošljava Voditelje poslovnice u Splitu, Rijeci, Zagrebu, Zadru, Puli i Osijeku. Potrebna je minimalno SSS, orijentiranost na prodajne rezultate, izražene komunikacijske i organizacijske vještine, brzina i točnost u radu. Na oglas se možete prijaviti do 18. kolovoza.

Tvrtka Instalater zapošljava čak 6 Montera centralnog grijanja/vodoinstalatera. Radi se na području cijele Hrvatske, a poslodavac plaća putne troškove i osigurava smještaj. Plaća je od 8.000 – 12.000 kn, a prijavu na oglas možete poslati do 15. kolovoza.