MOJPOSAO

Njemačka tvrtka traži vozače, a nudi se i niz drugih zanimljivih poslova

26.07.2018 u 09:48

Bionic
Reading

Izdvajamo najzanimljivije oglase s portala MojPosao. Ovog tjedna zapošljavaju njemački L.T.G., Relatio Adria, Berlin-Chemie i niz drugih renomiranih kompanija

Tvrtka L.T.G. Langenlonsheimer Transport GmbH, koja postoji više od 30 godina te u svom voznom parku ima više od 3500 kamiona, nakon pozitivne suradnje s hrvatskim djelatnicima, ima potrebu za novim vozačima za područje Njemačke. Sve informacije o odličnim radnim uvjetima možete pronaći u oglasu koju je aktivan do kraja srpnja.

Relatio Adria je vodeći domaći integrator fotonaponskih elektrana i upravo zapošljava razvojnog inženjera, u stalni radni odnos.

Berlin-Chemie je dinamična farmaceutska tvrtka s dugom i bogatom tradicijom koja je u potrazi za stručnim suradnikom za područje Istarske i Primorsko-goranske županije. Posao novog člana tima obuhvaćat će savjetovanje liječnika i ljekarnika o novim terapijskim mogućnostima te organizaciju i sudjelovanje na stručnim skupovima. Zainteresirani? Pogledajte oglas koji je aktivan do 1. kolovoza.

JYSK traži predanog prodavača odnosno kandidata koji stavlja kupca na prvo mjesto. Ako se pronalazite u opisu i tražite posao na području Križevaca, pošaljite svoju prijavu još danas. Oglas možete pronaći na ovdje, odnosno na MojPosao portalu.

RIBOLA je jedan od vodećih trgovačkih lanaca na području srednje Dalmacije i upravo vas poziva na prijavu za posao prodavača. Sve informacije potražite u oglasu koji aktivan do 31. srpnja. Sretno svima s prijavom.

Preostalih 4.500 oglasa za posao možete pronaći na vodećem hrvatskom portalu za zapošljavanje: MojPosao.net. Sretno svima u potrazi za poslom iz snova!