SVE ĆE RJEŠAVATI ISPOSTAVE

Zagrepčani od 1. srpnja ne moraju zbog poreza odlaziti na adresu Avenija Dubrovnik 32

  • Autor: L. F./Hina
  • Zadnja izmjena 27.06.2017 15:56
  • Objavljeno 27.06.2017 u 15:56
Porezna uprava u Aveniji Dubrovnik

Porezna uprava u Aveniji Dubrovnik

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Jakuš

Građani Zagreba od 1. srpnja sve poslove vezane uz ostvarivanje prava ili izvršavanje poreznih obveza moći će obaviti u ispostavi Porezne uprave koja im je najbliža prema mjestu stanovanja, odnosno više neće morati odlaziti u područni ured u Aveniji Dubrovnik, najavili su iz Porezne uprave

​Građani s područja Grada Zagreba više neće morati odlaziti na adresu Avenija Dubrovnik 32 već u najbližoj ispostavi Porezne uprave prema mjestu stanovanja, a iznimka su stanovnici Sesveta, koji će i dalje sve obavljaju u Ispostavi Sesvete, na Trgu Dragutina Domjanića.

 Iz Porezne uprave pritom podsjećaju na adrese deset zagrebačkih ispostava - Ispostave Centar u Ilici 25, Dubrava u Aveniji Dubrava 49, Maksimir u Petrovoj 116, Novi Zagreb u Avenija Dubrovnik 12, Medveščak u Draškovićevoj 15, Susedgrad u Sigetju 2, Črnomerec na Trgu Francuske Republike 15, Trešnjevka u Parku stara Trešnjevka 2, Trnje u Ulici grada Vukovara 56 te Pešćenica u Zapoljskoj 1.

 U svojim lokalnim ispostavama Porezne uprave građani će moći obavljati sve poslove vezane uz porez na promet nekretnina (ovisno o tome gdje se nekretnina nalazi), prijavu posebnog poreza na promet upotrebljavanih motornih vozila, izdavanje poreznih kartica, potvrda i uvjerenja o OIB-u i sl.

 Iz Porezne uprave posebnu pozornost skreću na izaslana rješenja za porez na dohodak za 2016. godinu s obzirom da će građanima biti olakšano da eventualne prigovore na ta rješenja mogu podnijeti i u lokalnoj ispostavi Porezne uprave, kao i na adresi Avenija Dubrovnik 32.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!