DEBELJAKOVA POSLANICA

Za Uskrs radnicima novac i liječenje od ovisnosti

27.03.2013 u 11:31

Bionic
Reading

Predsjednik Uprave Brodosplita Tomislav Debeljak uputio je radnicima putem Facebooka novu 'poslanicu'. Obavjestio ih je kako će dobiti uskrsnicu, 500 kuna u novcima i 200 kuna u bonovim. Upozorio ih je kako ne smiju piti alkohol niti pušiti unutar hala, te je čak ponudio pomoć svima onima koji imaju problema s alkoholom. Otkrio je kako su ovaj tjedan uhvatili nekoliko lopova

'Dakle, molim Vas sve da se uskladimo sa zakonima, a ako netko ima problem da ne može bez cigarete, ako netko ima problem sa alkoholom, neka se obrati kadrovskoj službi, da ga uputimo i stručno pomognemo riješiti ga. Napominjem da pušači žive prosječno ovisno od zemlje do zemlje, ali preko 10 godina manje od nepušača. Isto kod alkoholičara ili polu-alkoholičara, koji ovisno o stupnju do kojeg su došli žive mnogo manje od ostalih, a najtužnije je da je njihov život nesretan, a još tužnije što svojoj obitelji čine život nesretnim. Uz to svojoj djeci su loš primjer i u velikom broju slučajeva djeca nastavljaju stopama roditelja.

Dakle, molim Vas sve ako imaju navedene probleme da se slobodno jave u kadrovsku službu za pomoć, svima koji je zatraže ćemo pomoći riješiti ga. Slobodno se mogu javiti i članovi obitelji koji bi nam ukazali na takav problem svoga ukućana, jer cilj nam je pomoći im i imati sretne i zadovoljne radnike', naglašava na Facebooku Debeljak.