'BIT ĆE LJEPOTICA'

Vučić se pohvalio: Srbija gradi nacionalni stadion za 200-250 milijuna eura

26.07.2018 u 09:43

Bionic
Reading

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u srijedu da, ako 'sve bude kako treba', u rujnu počinje izgradnja nacionalnog stadiona kapaciteta 60.000 gledatelja u Ostružnici kod Beograda

'Brzo ćemo ga napraviti. Bit će ljepotica, bit će jedan od najljepših europskih stadiona', rekao je Vučić novinarima u Čačku, javlja portal b92.

Vučić je naglasio da je novac za stadion spreman i da će on koštati najmanje 200, ako ne i 250 milijuna eura.

'Kada bude gotov, na njemu će se moći organizirati utakmica europskih natjecanja. Naša reprezentacija imat će uvjete za igru i treninge, a gledatelji za uživanje. Moći ćemo organizirati utakmice Lige prvaka', rekao je Vučić te najavio i ulaganja u stadione Partizana i Crvene zvezde:

'Imamo 35 milijuna eura za sređivanja stadiona Crvene zvezde i Partizana, ali i stadione u Novom Sadu i Nišu. Problem je što mi imamo novac, ali oni još nemaju projekte pa čekamo', rekao je Vučić.

Podsjetimo, nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji osvojila srebrnu medalju o projektu izgradnje nacionalnog stadiona govori se i u Hrvatskoj. Zasad se ne zna hoće li se on graditi, a gradovi kandidati su Velika Gorica i Zagreb.

  • +7
Prezentacija projekta Hrvatskog nogometnog doma i nacionalnog stadiona Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL