moj posao

Volite videoigre? Možda imamo posao baš za vas

05.12.2019 u 13:53

Bionic
Reading

Tjedni pregled oglasa prema odabiru portala MojPosao donosi poslove knjigovođe, planera, administratora, copywritera i servisera

Dobro poznaješ računovodstvene propise? Pedantna si i proaktivna osoba? Voliš raditi s brojevima? Ako su tvoji odgovori potvrdni, savršen si kandidat za radno mjesto Knjigovođa (m/ž) u tvrtki PKF KNJIGOVODSTVO PRIMA u Zagrebu. Uz izradu i knjiženje izlaznih računa, mjesečni obračun PDV-a te obračun plaće i ostalih primanja, opis posla uključuje i primjenu računovodstvenih propisa, standarda i internih procedura te kontrolu računovodstvenih dokumenata. Oglas ostaje aktivan do 10. prosinca.

CEMEX je vodeći globalni proizvođač građevinskih rješenja koji posluje u preko pedeset zemalja širom svijeta. Svojim klijentima jamče sigurnost, usredotočeni su na kupca i posluju s integritetom. Trenutno su u potrazi za osobom koja će spremno 'uskočiti' na upražnjeno radno mjesto Planer u nabavi – pripravnik (m/ž). Novom radniku nude iznadprosječna primanja, osposobljavanje, educiranje i profesionalni razvoj, godišnji bonus, božićnicu i regres te redovite zdravstvene preglede. Svoj životopis im pošalji do 16. prosinca.

PricewaterhouseCoopers d.o.o. je moćna mreža od preko 250 000 zaposlenika u 158 država, koji predano rade ka ostvarenju zajedničkog cilja: pružanju kvalitetnih usluga u područjima osiguranja, poreza, savjetovanja i tehnologije. Tvrtka svoj veliki tim sada želi povećati za još jednu osobu, možda upravo tebe! Do 15. prosinca traju prijave za poziciju: Administrativni referent u poreznom odjelu (m/ž) koja od zaposlenika traži organiziranje i koordiniranje termina sastanaka, zaprimanje pošte i pripremu dodatnih dopisa te organiziranje prijevoda dokumenata.

Nanobit je studio za razvoj igara sa sjedištem u Zagrebu, čiji tim se sastoji od više od 110 stručnjaka posvećenih jednom jedinom cilju - razvoju kvalitetnih, super zabavnih igara! Ako i sam uživaš u istraživanju živopisnih, šarenih i neočekivanih svjetova koje nam pružaju videoigre, posjeduješ radno iskustvo u copywritingu i razmišljaš 'van okvira', ne traži dalje – na pravom si mjestu. Tvrtka zapošljava na poziciji Senior Copywriter (m/ž) i traži upravo tebe! Na oglas se možeš prijaviti do 10. prosinca.

Tvrtka MR Servis nastala je spajanjem triju samostalnih servisa sa dugogodišnjim iskustvom u servisiranju opreme iz IT i GSM tržišnog segmenta. Njihovi vrsni znalci - servisni tehničari - imaju zlatne ruke i mogu spasiti opremu koju ste mislili da vam ne treba!! Imate TV koji nema zvuk? Mobitel kojemu više ne vidite kontakte? Laptop se ne budi?? Tu nastupaju oni!! U svoju obitelj nerijetko vole pozvati nove članove, a ovog puta zovu tebe! Do 12. prosinca se prijavi na njihov oglas za radno mjesto Servisni tehničar (m/ž) i pridruži se njihovu timu.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu