karijere

Uz MojPosao pronađi posao po svojoj mjeri!

01.07.2021 u 14:26

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled atraktivnih radnih mjesta

OKTAN ŽAŽINE traži Konobara (m/ž) za rad u caffe baru na benzinskoj postaji u mjestu Dužica. Novim kolegama nude plaću u rasponu od 4000 do 5000 kuna i mogućnost stalnog zaposlenja, a zainteresirani kandidati moraju imati srednju stručnu spremu. Ako su te zainteresirali, javi im se čim prije jer oglas ostaje aktivan do 7. srpnja.

Strojotehnika d.o.o. bavi se proizvodnjom, prodajom CNC strojeva, alata i naprava, prodajom Solidworks CAD programskih rješenja te industrijskom automatizacijom. Trenutno su u potrazi za Elektromonterom industrijskih strojeva (m/ž) koji će montirati i spajati elektroormare, kablirati i trasirati te voditi evidenciju utrošenog materijala. Prethodno radno iskustvo je poželjno, a novim kolegama nude rad u ugodnoj radnoj atmosferi i stjecanje novih vještina. Rok za prijavu na oglas ističe 5. srpnja.

Tvrtka Anamarija Company s radom je krenula još 1991. godine, započevši putanju kao mala obiteljska pržionica, i razvivši se u respektabilnog proizvođača kave i napitaka na bazi kave. Tvrtka zapošljava Referenta u računovodstvu (m/ž), a opis posla, između ostalog, podrazumijeva kontrolu i nadzor nad računovodstvenim poslovanjem poduzeća, planiranje i upravljanje novčanim sredstvima te izradu svih obračuna i izvještaja za državna tijela. Javi im se do 6. srpnja.

Trgovački obrt "P&J" je osnovan 1994. godine. U proteklih četvrt stoljeća postojanja prošli su transformaciju od lokalnog obrta i vinarije, preko veleprodaje pića do mreže Gastro Diskonata u dvije županije. Svoj tim sada žele osnažiti na radnom mjestu: Prodavač (m/ž). Riječ je o sezonskom poslu, a nude ti osiguran smještaj, plaću u rasponu od 5000 do 7000 kuna i rad u dvije smjene. Mjesto rada je Rovinj, a prijaviti se možeš do 6. srpnja.

SOKOL traži više izvršitelja za obavljanje poslova Vatrogasca / vatrogasnog tehničara (m/ž). Opis posla uključuje redovno izvještavanje o događajima, upozoravanje na potencijalna požarna opterećenja te kontrolu ispitanosti sustava za gašenje i dojavu požara. Početna plaća je 5000 kuna neto, a tvrtka ti pritom nudi i ugovor na neodređeno, dodatne edukacije te mogućnost napredovanja. Javi im se do 12. srpnja i postani dijelom njihovog tima.