veza s new yorkom postojana

United Airlines ima sjajnu vijest za Dubrovnik

03.10.2021 u 20:35

Bionic
Reading

United Airlines zakazao je sezonske letove između njujorške zračne luke Newark i Dubrovnika za ljetnu sezonu 2022. godine nakon što je spomenuta linija ove godine imala "nevjerojatno dobre rezultate"

United je jučer završio prvu godinu sezonskih ljetnih letova između dva grada, a planira nastaviti s radom 27. svibnja 2022. s četiri tjedne rotacije, polazeći iz Newarka svakog ponedjeljka, srijede, petka i subote, piše Ex-Yu Aviation News.

Nadalje, američki prijevoznik produžio je svoj program letova za Dubrovnik s uslugama koje će se obavljati do kraja ljetne sezone 2022., i to do 26. listopada iduće godine. Svi će letovi biti održavani zrakoplovom Boeing 767-300.

Glavni komercijalni direktor Uniteda, Andrew Nocella, rekao je da je dubrovačka usluga pokrenuta kao odgovor na to što je Hrvatska otvorila granice za američke građane tijekom pandemije koronavirusa, te je kao rezultat toga imala snažne rezultate.

“Vrlo smo optimistični u vezi Europe za sljedeće ljeto. Nova tržišta koja smo ove godine otvorili zapravo su neke od naših najuspješnijih linija jer su Hrvatska i Grčka na vrijeme dale do znanja da su otvorene za putovanja. U stvari, naši su klijenti na to odmah reagirali, a naše nove usluge imale su nevjerojatno dobru izvedbu”, rekao je Nocella.