druga sezona

Uberboat i ovog ljeta u Hrvatskoj, uz Split i Dubrovnik dostupan i u Šibeniku

  • Autor: L. F.
  • Zadnja izmjena 27.06.2018 15:45
  • Objavljeno 27.06.2018 u 15:45
Lansiranje usluge UberBoat u Splitu

Lansiranje usluge UberBoat u Splitu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: UberBoat

Drugu godinu zaredom, Uber u Hrvatskoj predstavlja uslugu UberBOAT koja će biti dostupna isključivo na dalmatinskoj obali tijekom cijelog ljeta. UberBOAT će se ove godine moći naručiti u Splitu, Dubrovniku, Šibeniku i na otocima u njihovom okruženju

Ove godine UberBOAT će imati dvije različite opcije: transfer i izlet. Korisnici će putem Uberove aplikacije samo u nekoliko poteza po ekranu pametnog telefona u splitskom, dubrovačkom i šibenskom akvatoriju, moći naručiti gliser za transfer od obale do otoka, i obrnuto, kao i za izlete po želji korisnika u dogovoru s kapetanima.

'UberBOAT je jedinstvena usluga uz koju turisti lako, brzo i pouzdano mogu upoznati najljepšu stranu Hrvatske. Turisti više od 40 nacionalnosti koji su prošlog ljeta koristili UberBOAT uslugu, u svoje su domovine poslali najljepše slike s naše obale i postali najbolji ambasadori hrvatskog turizma. UberBOAT će im i ove godine biti na raspolaganju kako bi kod nas doživjeli svoj najbolji odmor i nastavili diljem svijeta promovirati Hrvatsku', istaknuo je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Transfer od kopna do bilo kojeg otoka i obrnuto bit će dostupan za maksimalno osam ljudi za prosječnu cijenu od 2.600 kuna u jednom smjeru (cijena ovisi o krajnjoj destinaciji). Osim transfera, bit će moguće odabrati opciju izleta za koji će korisnici moći sami odlučiti gdje žele ići. Kroz aplikaciju će se ponuditi nekoliko mogućih ideja, od posjeta Modroj špilji ili Zlatnom ratu, do obilaska otoka u splitskom akvatoriju ili Elafitskih otoka.

  • +4
  • +1

Lansiranje usluge UberBoat u Splitu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: UberBoat

Obje spomenute opcije pružaju i stanovnicima i turistima priliku da uživaju u ljepotama hrvatske obale uz udobnost i pogodnosti koje im osigurava Uberova aplikacije. Uz to, korisnici mogu, zahvaljujući opciji dijeljenje cijene s prijateljem, podijeliti trošak plovidbe gliserom sa suputnicima.

Plovila koja su prijavljena na UberBOAT su gliseri koji mogu primiti do osam putnika. Svi pružatelji usluga licencirane su kompanije za povremeni pomorski prijevoz, čiji kapetani imaju važeće dozvole za komercijalni prijevoz.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!