la meridien lav

[FOTO] U splitskom luksuznom resortu spremni za sezonu; cijepljeno više od 80 posto zaposlenih

30.04.2021 u 11:33

Bionic
Reading

U splitskoj Spaladium Areni jutros je procijepljeno više od 80 posto zaposlenika luksuznog splitskog resorta La Meridien Lava, svi oni koji do sada nisu cijepljeni ili koji nedavno nisu preboljeli Covid-19

Nakon što su mirnu zimu i proljeće uzrokovane pandemijom iskoristili za dovršetak prve faze obnove dijela svojih smještajnih kapaciteta, hotelskih prostora i sadržaja, menadžment splitskog resorta Le Meridien Lav u petak prijepodne uputio je svoje zaposlenike na organizirano cijepljenje protiv Covid-19 koje je u Splitu organiziralo Ministarstvo turizma Republike Hrvatske, priopćili su iz ove hotelske kuće.

U splitskoj Spaladium Areni jutros je procijepljeno više od 80 posto zaposlenika ovog luksuznog splitskog resorta, svi oni koji do sada nisu cijepljeni ili koji nedavno nisu preboljeli Covid-19.

'U turizmu je ključ uspjeha čovjek! Zaposlenici su naša najveća snaga i njihova nam je sigurnost na prvome mjestu, kao i sigurnost svih naših gostiju. Od samih početaka pandemije pridržavamo se propisanih sigurnosnih i higijenskih mjera, kao i smjernica koje poštuje cijela mreža Le Meridien hotela. Detaljno propisane epidemiološke protokole naši su zaposlenici usvojili prošavši adekvatnu sigurnosno-zdravstvenu obuku. Organizirano cijepljene protiv Covid-19 samo je još jedan korak kako bismo bili potpuno spremni za sezonu i uspješno odgovorili na želju naših gostiju da se osjećaju što sigurnije. Zahvalni smo Ministarstvu turizma na organizaciji i mogućnosti da cijepimo i zaštitimo naše zaposlenike', izjavio je Arnoud Zaalberg, generalni direktor resorta Le Meridien Lav.

Cijepljenje zaposlenika Le Meridien Lav Izvor: Licencirane fotografije / Autor: La Meridien Lav

U Le Meridien Lavu vjeruju kako nas ovoga ljeta očekuje još jedna pandemijska sezona no vjeruju kako se pridržavanjem epidemioloških mjera i preventivnim koracima poput cijepljenja zaposlenika i turističkih djelatnika možemo nadati boljoj sezoni nego 2020..

'Oporavak kakav priželjkujemo neće se dogoditi ove sezone, no uvjeren sam da će rezultati biti bolji. Interes za dolazak i odmor u Hrvatskoj svakako postoji te ovisi o porukama koje šaljemo u svijet, a ovo cijepljenje jedna je od takvih pozitivnih i korisnih poruka. 'Gost u doba korone' jednako je odgovoran prema sebi i prema drugima, pažljiv ali istovremeno i vrlo zahtjevan. Gost očekuje da se poštuju najviši standardi na svim razinama. Nama to nije nepoznanica. Naši gosti oduvijek su željeli vrhunsku uslugu i vrhunsku lokaciju za svoj odmor, i upravo zato biraju splitski Le Meridien Lav', dodao je Zaalberg.