moj posao

U potrazi si za karijernim iskorakom? Zaviri u ponudu atraktivnih poslova

11.04.2024 u 15:14

Bionic
Reading

Moj posao donosi tjedni pregled atraktivnih radnih mjesta

Office people Zagreb za renomiranog klijenta traži Radnika u odjelu finalizacije sladoleda (m/ž). Opis posla podrazumijeva punjenje, brojanje, pakiranje i lijepljenje u procesu proizvodnje, održavanje čistoće na tehnološkim linijama te pripremu i dostavu ambalaže i repromaterijala. Njihova ponuda uključuje početnu plaću od 840 eura bruto, naknadu za topli obrok i prijevoz, sezonske nagrade i dodatak na plaću, odlične uvjete rada te sjajne kolegice i kolege. Ako se želiš pridružiti uigranom timu profesionalaca i raditi u poticajnoj okolini u kojoj će tvoj doprinos biti cijenjen, javi im se čim prije, a najkasnije do 15. travnja.

Graditelj svratišta, tvrtka posvećena izvođenju građevinsko-obrtničkih, elektro i strojarskih radova na području cijele Hrvatske, zapošljava Bravara – djelatnika za izradu i montažu crne bravarije (m/ž). Nude ti poticajna primanja, novčane nagrade, dodatne edukacije, osposobljavanja i certificiranja u struci, mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja, ugodnu radnu atmosferu, dar za dijete, jubilarne nagrade i čitav niz drugih pogodnosti. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 20. travnja i postani dijelom njihovog tima.

Kroštula je najnaprednija hrvatska artisan pekarnica. Razvijaju najluđe proizvode koje poslužuju u isti takvim ambijentima. Ako si za napredak i učenje tehnika koje ne možeš naći na internetu te voliš dinamična okruženja, timski rad i pomicanje granica, onda si na pravom mjestu! Pridruži im se na radnom mjestu: Pekar (m/ž). Nude iznadprosječnu plaću i prijateljsko okruženje. Novi članovi tima dobivaju plan vlastitog rasta i razvoja. Sukladno s napretkom u znanju i samostalnosti, primanja simultano rastu. Trud se uvijek dodatno nagrađuje bonusima na plaću, a rok za prijavu na oglas ističe 21. travnja.

Posjeduješ iskustvo rada u frizerskom salonu od minimalno godinu dana? Kreativna si, fleksibilna i profesionalna osoba? Krase te dobre komunikacijske vještine? Odlično! Orbico te poziva da im se pridružiš u ulozi: Frizer za Wellu/Davines (m/ž). Nude ti stimulativna primanja, početni trening te kontinuiranu edukaciju i usavršavanje, mogućnosti napredovanja, brojne pogodnosti na Orbico asortiman, mlad i perspektivan tim i ugodnu radnu atmosferu. Javi im se najkasnije do 19. travnja.

Primovending, tvrtka koja pruža usluge elektromontaže, očitavanja električnih brojila i mehaničkog čišćenja, zapošljava na radnom mjestu: Elektroinstalater/Elektromonter/Elektrotehničar/Električar (m/ž). Očekuju te mogućnost dodatne edukacije, certificiranja i napredovanja, stimulativna primanja, bonusi i novčane nagrade te mogućnost preuzimanja radnih zadataka vodećeg majstora na brodogradilištu. Ako su te zainteresirali, javi im se najkasnije do 21. travnja.