MojPosao

U klik, ili dva, do novog posla! Zapošljavaju Vertiv, Tata Zastupanje, Hrvatski audiovizualni centar...

29.04.2021 u 13:07

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi atraktivne poslovne prilike

Proaktivna si osoba, predana poslu, fleksibilna, otvorena i orijentirana na rezultate i kvalitetu? Voliš komunicirati s ljudima i posjeduješ izvrsne pisane i verbalne komunikacijske, prezentacijske i prodajne vještine? Voliš raditi u timu? Ne traži dalje! Zaposli se kao Savjetnik za korisničku podršku (m/ž) u tvrtki Telemach, tvrtki koja je dio United Grupe, vodećeg pružatelja telekomunikacijskih usluga i medija u jugoistočnoj Europi. Svoj životopis im pošalji do 7. svibnja.

Vertiv dizajnira i proizvodi modularne data centre i specijalizirane klima komore, kritičnu infrastrukturu današnjeg svijeta. Čak i u ovim turbulentnim vremenima, njihov posao ne staje, upravo suprotno - kritična infrastruktura nikada nije bila važnija, kako bi omogućili ljudima obavljati posao i biti povezani sa obitelji i prijateljima. Upravo zato svoj tim žele osnažiti na poziciji: Battery Engineer (m/ž). Prouči njihovu ponudu, a svoj životopis im možeš poslati do 12. svibnja.

Tata Zastupanje d.o.o. klijentima pruža mogućnost usporedbe i pomoć pri odabiru najboljeg osiguranja. Tvrtka je trenutno u potrazi za Zastupnikom u osiguranju (m/ž) koji će svakodnevno komunicirati s klijentima i pomagati im pri odabiru osiguranja. Novim kolegama nude rad u mladom, dinamičnom i perspektivnom timu, trajnu edukaciju i usavršavanje vještina te primanja sukladna rezultatima i napredovanju. Ako su te zainteresirali, životopis im možeš poslati do 3. svibnja.

Hrvatski audiovizualni centar zapošljava Stručnog suradnika u Uredu ravnatelja (m/ž). Opis posla uključuje vođenje evidencije o sjednicama tijela Centra, pripremu poziva i materijala za sjednice, izradu Zbirke odluka pojedinog tijela Centra te pružanje općih informacija o radu Centra. Zainteresirani kandidati moraju imati završen diplomski studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz područja humanističkih ili društvenih znanosti ili umjetničkih akademija te najmanje jednu godinu radnog iskustva na sličnim poslovima. Rok za prijavu na oglas ističe 10. svibnja.

Marketinška agencija Dorsi je u potrazi za Samostalnim knjigovođom (m/ž). Poželjno je iskustvo rada u programima kao što su 4D WAND, SAP, PANTHEON i slično, a opis posla uključuje: zaprimanje, kontrolu i arhiviranje dokumentacije za knjigovodstvo, obračun plaća te knjiženje i evidentiranje svih poslovnih događaja, ulaznih računa i putnih naloga. Tvrtka zauzvrat nude stimulativnu plaću i ugodno radno okruženje te rad na neodređeno uz probni rok od 6 mjeseci. Oglas ostaje aktivan do 5. svibnja.