NOVA INVESTICIJA

Turisthotel ulaže više od 65 milijuna kuna u projekt novog ugostiteljsko-zabavnog centra na plaži

  • Autor: L. Š.
  • Zadnja izmjena 28.11.2022 14:24
  • Objavljeno 28.11.2022 u 14:24
Ugostiteljsko-zabavni centar na plaži

Ugostiteljsko-zabavni centar na plaži

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Turisthotel

Zadarska turističko-ugostiteljska kompanija Turisthotel najavila je novu investiciju u vrijednosti većoj od 65 milijuna kuna u projekt novog ugostiteljsko-zabavnog centra na plaži u sklopu Zaton Holiday Resorta. Radi se o novom konceptu ugostiteljsko-zabavnih sadržaja u središtu resorta koji će gostima pružiti vrhunska eno-gastro iskustva, opuštanje u VIP zoni s bazenima i sunčalištem te uživanje u atraktivnim glazbeno-scenskim događanjima

Na mjestu starog kompleksa zabavnog centra izgrađenog početkom 80-ih godina, niknut će tako novi, moderni objekt površine 4 tisuće kvadrata s različitim ugostiteljsko-zabavnim sadržajima te VIP zonom s 2 bazena i sunčalištem na krovu. U prizemlju objekta bit će smješten restoran s kuhinjom, dok će na vanjskom prostoru biti terase i pozornica za zabavna događanja. Na katu će se nalaziti dva otvorena bazena sa sunčalištem i lounge barom.

'Ovim projektom još jednom dokazujemo da smo, prije svega, orijentirani na ulaganja u kvalitetu. To je naš strateški imperativ za daljnji rast, ali i za dodatnu prepoznatljivost na domaćem i inozemnom tržištu. Sve naše dosadašnje investicije i velik broj zadovoljnih gostiju to i potvrđuju. Poseban naglasak u budućnosti želimo staviti i na održivost u poslovanju, ne samo kao preduvjet za postizanje poslovnih ciljeva, već i kao važan alat za stvaranje održivog razvoja i odgovornog korištenja prirodnih resursa bez negativnog utjecaja za okoliš kako bismo prirodu sačuvali za buduće generacije', ispričala je Meri Matešić Sičić, predsjednica Uprave Turisthotela.

Ugostiteljsko-zabavni centar na plaži

Ugostiteljsko-zabavni centar na plaži

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Turisthotel

Ovaj projekt prihvaćen je i od strane Nadzornog odbora Turisthotela, kao i plan kapitalnih ulaganja za razdoblje od 2023. do 2028. godine, prema kojem ta kompanija u nadolazećem petogodišnjem razdoblju planira izgradnju novih te održavanje postojećih objekata i sadržaja u Zaton Holiday Resortu i u drugim destinacijama u kojima posluje.

Ugostiteljsko-zabavni centar na plaži

Ugostiteljsko-zabavni centar na plaži

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Turisthotel

Naime, planirana je i rekonstrukcija preostalih apartmana s 3 zvjezdice i njihovo podizanje na razinu 4 zvjezdice te izgradnja i uvođenje novih objekata i sadržaja u poslovanje Zaton Holiday Resorta. Taj razvojni ciklus trebao bi biti zaokružen AENONA PARKOM – novim kampom, hotelom i sportsko-zabavnim sadržajima u sjevernom dijelu resorta. Osim toga, u planu je i izgradnja hotela unutar zadarske gradske jezgre, na mjestu nekadašnjeg kina Pobjeda, te prenamjena Boutique Hostela Forum u hotel.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!