MOJPOSAO

Tržište rada se budi, pogledajte atraktivne prilike za posao

28.05.2020 u 15:34

Bionic
Reading

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao

Tvrtku Uvid je osnovao tim konzultanata s dugogodišnjim iskustvom u razvoju i uvođenju poslovnih rješenja u Hrvatskoj i inozemstvu, a poslovanje im je bazirano isključivo na najnovijim open source tehnologijama i web aplikacijama. Traže visoko motiviranu, stručnu i komunikativnu osobu koja je spremna pridružiti im se u ulozi Konzultanta za ERP sustav (m/ž). Nude stimulativna primanja, fleksibilno radno vrijeme, rad na izazovnim projektima te svakodnevno učenje i razvoj novih vještina.

Kaufland je uspješno međunarodno trgovačko društvo – učinkoviti su, dinamični i pravedni. Ako si odgovorna i pouzdana osoba i želiš biti dio pobjedničkog tima, javi se na oglas za radno mjesto Radnik u prodaji (m/ž). Njihova ponuda uključuje petodnevni radni tjedan, atraktivna primanja, uvećanu naknadu za rad noću, praznicima i nedjeljom te isplatu neto dodatka svaki mjesec. Javi im se do 29. svibnja i zakorači s njima u uspješnu budućnost.

Od svog osnutka 1982. godine Takko Fashion se razvio u uspješan internacionalni Smart Discounter sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja. Trenutno traže Voditelja tima (m/ž) koji će zajedno s njima profesionalno, otvoreno i angažirano doprinijeti uspjehu kompanije. Kako bi se priključio njihovom timu moraš biti zainteresiran za modu, samostalan u radu, dobro poznavati engleski jezik i posjedovati barem 2 godine radnog iskustva na sličnim poslovima. Oglas je aktivan do 01. lipnja.

Osnovan 1937. godine, Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač materijala za pripremu podloga i postavu završnih obloga te jedan od vodećih proizvođača kemijskih proizvoda u graditeljstvu. Radi razvoja i širenja poslovanja zapošljavaju novog djelatnika na radnom mjestu: Stručni suradnik (m/ž). Opis posla, između ostalog, uključuje kontinuirano praćenje razvoja projekata, podršku partnerima na gradilištima te izradu tehnoloških rješenja. Rok za prijavu ističe 09. lipnja.

SGS je tvrtka za zapošljavanje koja je posvećena tome da svojim klijentima pomogne u pronalasku i zadržavanju radnika potrebnih za postizanje strateških poslovnih ciljeva. Nude različite programe obuke, mogućnost napredovanja, atraktivne financijske pakete i izvrsnu strukturu bonusa, a zapošljavaju na poziciji Senior Inside Sales Manager (m/ž). Ako si analitična osoba, razmišljaš van okvira i voliš raditi u timskom okruženju, javi im se čim prije!

Nisi pronašao ništa za sebe? Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!