MOJ POSAO:

Trebate posao? Traže se prodavači, logističari i financijaši

19.08.2016 u 15:33

Bionic
Reading

Ovog tjedna poslodavci su u potrazi za kandidatima iz sektora prodaje, logistike te računovodstva i financija

Jedan od vodećih distributera iz FMCC segmenta, ROTO DINAMIC, traži Regionalnog direktora sektora logistike. Dužnosti budućeg zaposlenika, između ostalog, uključuju koordinaciju rada nekoliko distributivnih centara te godišnje planiranje i kontrolu troškova distribucije, izvještavanje o troškovima distribucije, uspostavljanje i nadzor nad dnevnim distribucijskim aktivnostima, otklanjanje zastoja. Idealan kandidat posjeduje VŠS ili VSS tehničkog ili ekonomskog usmjerenja, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima te izvrsno poznaje rad na računalu s naglaskom na MS Office. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na oglas do 22. kolovoza.

PET CENTAR je regionalni lider u specijaliziranoj maloprodaji hrane i opreme za kućne ljubimce. Svoj tim želi upotpuniti odgovornom i motiviranom osobom na poziciji Voditelj računovodstva i financija. Ako posjedujete iskustvo u računovodstvenoj operativi i financijskom izvještavanju, porezne i računovodstvene zakonske regulative, HSFI te imate izvrsne analitičke vještine i organizacijske sposobnosti, vaš profil odgovara postavljenim uvjetima. Prijavite se na oglas do 30. kolovoza!

Tvrtka HANGAR 18 traži Prodajne predstavnike za pozicioniranje proizvoda tvrtke, prvenstveno mobilnih uređaja i opcija branda NOA te telekomunikacijskih usluga poslovnim korisnicima na teritoriju središnje i sjeverozapadne Hrvatske. Za obavljanje posla potrebno je relevantno radno iskustvo (iskustvo u telekomunikacijskoj industriji je prednost), vozačka dozvola B kategorije, vještine pregovaranja te organizacijske i komunikacijske sposobnosti. Rok prijave na oglas:6. rujan.

FINIMAR TRADE je tvrtka koja trenutno djeluje u Hrvatskoj i Sloveniji, a za svoj zagrebački ured traži novog člana tima na poziciji Suradnik u prodaji i servisu. Tvrtka se posebno ponosi svojim profesionalnim odnosom prema klijentu te teži pružanju najbolje usluge na tržištu. Kako bi nastavio prenositi vrijednosti tvrtke, idealan kandidat mora biti druželjubiv i komunikativan te motiviran i spreman na stručno usavršavanje. Poslodavac osigurava redovitu plaću, a prijavu možete poslati do 23. kolovoza.

OBO Bettermann se ubraja u najinovativnija poduzeća u elektrotehničkoj industriji čiji je ključ uspjeha kontinuirano usmjerenje prema željama klijenata. Trenutno zapošljavaju motiviranog kandidata na poziciji Prodajni predstavnik/Prodajni inženjer. Zadaci na ovom radnom mjestu odnose se na obilazak postojećih i pronalazak novih tvrtki partnera, prezentiranje OBO proizvoda i rješenja prema potrebama kupaca te tehničku i komercijalnu podršku kod izrade projekata i troškovnika. Provjerite uvjete u oglasu na MojPosao, a ako ih ispunjavate, pošaljite prijavu poslodavcu najkasnije do 2. rujna.

Ako smatrate da vam za uspješno obavljanje posla nedostaju određene vještine, posjetite EduCentar i odaberite svoju edukaciju!