Moj posao

Tražite posao? Zapošljavaju Emmezeta, Studenac i brojne druge tvrtke

02.11.2018 u 10:47

Bionic
Reading

Specijalizirani portal Moj Posao donosi pregled novih radnih mjesta koja možda čekaju baš na vas

Emmezeta zbog poslovne ekspanzije i otvaranja novog objekta u Zadru objavljuje natječaj za radno mjesto Dekoratera. Nudi vam se rad u dinamičnom i ugodnom okruženju, odlični međuljudski odnosi te prilika za osobni i profesionalni razvoj. Rok za prijavu na oglas je 16. studeni.

Tesla kabeli zapošljavaju Prodajnog predstavnika koji će biti zadužen za proaktivno kontaktiranje i obilazak postojećih i potencijalnih novih kupaca, prodajne ciljeve, zaprimanje narudžbi te prepoznavanje prodajnih prilika za tržištu i mogućnosti za daljnji rast. Radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima nije nužno, a prijaviti se možete do 21. studenog.

Trgovina Home by Ciss u Zagrebu traži Trgovca – prodavača s najmanje dvije godine radnog iskustva u maloprodaji, poznavanjem osnovnog rada na računalu te osnovnim znanjem engleskog jezika. Poslodavca nudi plaću od 4360 kuna neto, koja uključuje i prijevoz. Postoji mogućnost dodatne zarade kroz stimulaciju na plaću. Prijaviti se možete do 5. studenog.

Nimbus distribucija zapošljava Komercijalnog predstavnika. Idealnog kandidata krase komunikativnost, pregovaračke vještine, upornost, marljivost i istinoljubivost. Poslodavac nudi stalni radni odnos i plaću od 5 do 7 tisuća kuna. Rok za prijavu je 5. studeni.

Studenac, maloprodajni lanac s više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije zapošljava Specijalista ljudskih resursa i Voditelja pravne službe. Na oglase se možete prijaviti do 5. studenog.