moj posao

Tražite posao? Vlada pomama za kozmetičarima, radnicima u prehrambenoj industriji, a nude se poslovi i u Njemačkoj

16.07.2020 u 10:19

Bionic
Reading

Traje potraga za arhitektima, kozmetičarima, cjevarima javlja portal Moj posao

Grupa Perutnina Ptuj je međunarodna grupa poduzeća s dugogodišnjom tradicijom čija osnovna djelatnost je proizvodnja prirodnih, zdravih i ukusnih proizvoda, uz najviše standarde kvalitete, sigurnosti i zaštite okoliša. Trenutno su u potrazi za Radnikom u prehrambenoj industriji (m/ž), prethodno radno iskustvo nije uvjet, a opis posla uključuje manualne radove na pokretnim linijama i strojno pakiranje proizvoda. Na oglas se možeš javiti do 7. kolovoza.

GRAMONT DRENOVA je obiteljska tvrtka za projektiranje, nadzor i izvođenje strojarskih instalacija te instalacija vodovoda i odvodnje. Kompaniju čini vrhunski tim djelatnika, stručnih i osposobljenih montera kao i stručni kadar za projektiranje, nadzor i izvođenje projekata u Hrvatskoj i Njemačkoj, a svoju ekipu sada žele osnažiti na poziciji Cjevar (m/ž). Idealan kandidat poznaje njemački jezik i poslu pristupa na profesionalan i odgovoran način. Ako se prepoznaješ u tom opisu, javi im se do 26. srpnja.

Tvrtka ATP Zagreb sastavni je dio jednog od vodećih projektantskih ureda u Europi. Postani dio njihovog uspješnog tima i pridruži im se na poziciji Arhitekt (m/ž). Opis posla uključuje izradu glavnih i izvedbenih projekata te suradnju s projektantima drugih struka, a zauzvrat ti nude fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja, specifične mogućnosti edukacije na ATP akademiji te mogućnost rada u drugim tvrtkinim europskim uredima. Svoj životopis im pošalji do 21. srpnja.

Vaše zdravlje moderna je ljekarnička ustanova koja prati europske i svjetske trendove oslanjajući se na znanja, vještine i vrijednosti ljekarnika stečenih cjeloživotnim učenjem i usavršavanjem. Kako bi osnažili svoj stručni tim u Karlovcu, u potrazi su za Farmaceutskim tehničarem (m/ž) s položenim stručnim ispitom i barem jednom godinom radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Ako ispunjavaš sve tražene uvjete i želiš se priključiti njihovu timu, javi im se do 25. srpnja.

Vile Matilde, tvrtka koja se bavi najmom apartmana uz more te ugostiteljskom djelatnošću kroz restoran i bar,zapošljava Kozmetičara (m/ž) za poslove na tretmanima ljepote, manikure, pedikure, trajnog laka, geliranja i osnovnih masažnih tehnika. Mjesto rada su Vodice, uvjet za prijavu je završena srednja stručna sprema, a poželjno je poznavanje engleskog jezika. Rok za prijavu na oglas ističe 20. srpnja.