moj posao

Tražite posao? Otvorena su radna mjesta knjigovođa, vozača, konobara...

03.03.2022 u 10:49

Bionic
Reading

Portal moj posao donosi ovotjednih pregled novih slobodnih radnih mjesta

Step 93 d.o.o. obavlja knjigovodstvene usluge za mala i srednje velika društva. I zapošljava Knjigovođu (m/ž)! Opis posla, između ostalog, uključuje knjiženje ulaznih i izlaznih računa, knjiženje bankovnih izvoda, blagajničko poslovanje te obračun plaće i drugog dohotka. Nude ti ugodno radno okruženje, slobodne vikende, kontinuirane stručne edukacije i usavršavanje te ugovor na neodređeno. Ako su te zainteresirali, javi im se do 1. travnja.

Franko's, jedna od najpopularnijih i najoriginalnijih pizzeria u Zagrebu, kojoj se klijenti rado vraćaju, zapošljava na radnom mjestu: Konobar (m/ž). Prednost pri zapošljavanju imat će kandidati s barem jednom godinom radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima i poznavanjem engleskog jezika, a rok za prijavu na oglas ističe 12. ožujka.

Tvrtka Hidrostres traži odgovornu osobu za radno mjesto Vozač kamiona s kranom (m/ž). Na ovom radnom mjestu ćeš biti zadužen/a za utovar i istovar građevinskog materijala, strojeva i alata, prijevoz do privremenih gradilišta i terenski rad po cijeloj Hrvatskoj.Nude ti plaću od 8.000 kuna, stalni radni odnos, osiguran smještaj i prijevoz te naknadu za hranu. Ako su te zainteresirali, javi im se do 22. ožujka.

Signum Max d.o.o. je hrvatska tvrtka s vlastitim proizvodnim kapacitetom, prisutna na domaćem i regionalnom tržištu više od 15 godina. Kako bi osnažili svoj trenutni tim zaposlenika, zapošljavaju Bravara – zavarivača (m/ž). Ako želiš ostvariti profesionalni rast i razvoj, raditi s modernim tehnologijama u tvrtki sa stalnim rastom, ovo je savršen posao za tebe! Oglas ostaje aktivan do 12. ožujka.

Adria grupa zapošljava na radnom mjestu: Radnik na održavanju – Domar (m/ž). Zainteresirani kandidati moraju posjedovati najmanje 1 godinu radnog iskustva na poslovima održavanja i energetike i poznavati rad na računalu, a prednost pri zapošljavanju imaju otvoreni i fleksibilni kandidati, kod kojih je primjetna želja za daljnjim radom i timskim radom. Ako želiš postati dijelom njihovog tima, javi im se do 11. ožujka.