moj posao

Tražite posao? Ne tražite dalje!

Posao

Posao

Izvor: Wikimedia Commons / Autor: Free-Photos

Ovog tjedna pet renomiranih kompanija objavilo je oglase za posao. Pogledajte što se nudi i pronađite nešto za vas

Tvrtka BERNER, dio je svjetskog koncerna BERNER z Njemačke te je jedna od vodećih tvrtki u Hrvatskoj koja se bavi prodajom i distribucijom asortimana robe za auto i građevinsku industriju. Trenutno zapošljavaju Djelatnika u veleprodajnoj trgovini. Rok prijave je 18. travnja.

Pevec d.d. širi svoj sektor veleprodaje, te traži Voditelje veleprodaje za pojedine segmente poslovanja. Od vas se očekuje visoka razina samostalnosti u radu, a nude vam se mogućnost usavršavanja, dinamičan posao te ugodna atmosfera. Idealan kandidat ima VŠS, tri godine radnog iskustva te odlične organizacijske sposobnosti. Prijavite se na oglas do 13. travnja.

Concept s d.o.o. za trgovinu, usluge i proizvodnju, osnovana je 2000. godine sa sjedištem u Zagrebu. Kako bi ojačali svoj tim traže lojalne, ambiciozne, fleksibilne osobe koji će se pridružiti tvrtki na poziciji Stolar/ Drvni tehničar/ Monter. Prijave na oglas traju do 18. travnja.

Pani Zagreb je otvorio svoja vrata 2013. godine, a kao mikro obiteljsko poslovno mjesto, s timom od 10 djelatnika nudi prijateljsku, obiteljsku i ugodnu radnu atmosferu. Trenutno zapošljavaju Djelatnika za pripremu brze hrane što obuhvaća pripremu i posluživanje jednostavne brze hrane i pića, pripremu namirnica, održavanje radnog prostora, blagajne te komunikaciju s kupcima. Sve detalje pogledajte u oglasu na MojPosao.

Tvrtka BHS CORRUGATED STROJEVI, zahvaljujući stručnosti, inovativnosti i strasti postala je vodeći svjetski dobavljač postrojenja za valoviti karton. Oko 1900 zaposlenika koncerna omogućuje da se kupce kontinuirano oduševljava perspektivnim idejama i izvrsnim dostignućima. Kako bi zadovoljili buduće zahtjeve tržišta, zapošljavaju se angažirani i kompetentni mladi stručnjaci na pozicijama: Industrijski mehaničar – monter i Elektroničar.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!