moj posao

Tražite novi posao? Evo što se nudi ovog tjedna

20.04.2017 u 11:21

Bionic
Reading

Ovog tjedna na portalu Moj posao nudi se pregršt novih slobodnih radnih mjesta. Traže se arhitekti, kuhari, pekari i telefonisti, a mi izdvajamo najatraktivnije pozicije

B.M. Projekt internacionalna je tvrtka koja se bavi nekretninama, a za potporu postojećem timu, zapošljavaju Građevinskog inženjera/Arhitekta u Poreču, čiji bi se glavni opis posla odnosio na suradnju na vođenju i koordinaciji projekata, kontroli gradilišta i suradnji kod nadzora, prodaju nekretnina te na održavanje i kontrolu postojećih objekata. Poslodavac traži minimalno 4 godine radnog iskustva, izvrsno poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu, fleksibilan i pozitivan stav prema klijentima te položen stručni ispit.

Tvrtka Ipse u svom vlasništvu ima nekoliko restorana na atraktivnim pozicijama u Zadru, središtu Dalmacije. Za svoje restorane zapošljavaju četiri Kuhara/ kuharice s tri godine radnog iskustva. Također, kako bi gostima pružili što bolju uslugu, zapošljavaju i četiri Konobara/ konobarice, za što je potrebno tri godine iskustva i poznavanje dva strana jezika. Prijavu možete poslati do 27. travnja!

Meditel usluge ovlašteni je partner H1 Telekoma, koji svojim proaktivnim i direktnim pristupom koji se temelji na povjerenju, povećava poslovne rezultate svojim partnerima. Zapošljavaju gotovo 40 djelatnika na području grada Zagreba, a trenutno zapošljavaju više ambicioznih osoba za rad u uredu u prodajnom timu. Otvoreno je pet radnih mjesta na poziciji Agent u pozivnom centru. Poslodavac omogućuje svakodnevno ostvarivanje bonusa, mogućnosti za napredak, radno vrijeme od 6 sati te prosječnu početnu plaću od 3.500 kuna. Prijave su otvorene do 5. svibnja.

Tatami Trade u svom portfelju imaju dva hotela: 'Hotel Life' i 'Hotel Life Palace'. Kako bi svojim gostima pružili najbolju moguću uslugu i osigurali nezaboravan boravak, zapošljavaju savjesne, marljive, pouzdane i fleksibilne osobe na poziciji Šef kuhinje/ Kuhar. Idealan kandidat ima iskustvo u pripremanju tradicionalne dalmatinske i suvremene internacionalne kuhinje, poznaje kreativnu modernu kuhinju te zna kako osmisliti nova jela. Poslodavac osigurava smještaj i hranu, a prijaviti se možete do 25. travnja.

Tvrtka Kvasac bavi se proizvodnjom i prodajom pekarskog kvasca, pekarskih dodataka, slastičarskih krema i voćnih nadjeva. Misija tvrtke je stvaranje visokokvalitetnih proizvoda za cjelokupnu pekarsku industriju, pekarskih dodataka, nadjeva i slastičarskih proizvoda. Trenutno zapošljavaju Pekara – demonstratora (m/ž) u Splitu i Rijeci. Posao uključuje prezentiranje prodajnog asortimana, prezentaciju pripreme i pečenje proizvoda pred kupcima, obilazak i edukaciju klijenata te sudjelovanje u provođenju marketinških i prodajnih aktivnosti. Idealan kandidat ima 3 godine iskustva u pekarstvu, vozačku dozvolu B kategorije te izvrsne komunikacijske i prezentacijske vještine. Na oglas se možete prijaviti do 23. travnja.

 Trebate savjet kako napisati dobru molbu ili životopis? Zavirite u MojPosao šalabahtere!