moj posao

Tražite posao? Evo kakva se sve atraktivna radna mjesta nude

04.09.2020 u 09:14

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih radnih mjesta

Uživaš u radu s ljudima? Posjeduješ mnogo pozitivne energije? Spreman si na timski rad? U tom slučaju idealno si pojačanje Ali Kebaba tima! U potrazi su za Djelatnikom na pripremi i prodaji hrane (m/ž), a novom kolegi nude siguran posao i redovita primanja, dva slobodna dana tjedno, mogućnost brzog napredovanja i priliku za oblikovanjem budućnosti kompanije. Ako su te zainteresirali, javi im se do 17. rujna i postani dijelom Ali Kebaba priče!

Hattrick-PSK d.o.o. je regionalna kompanija nastala spajanjem Hattrick-a i Prve sportske kladionice, a na hrvatskom je tržištu prisutna već više od 20 godina te zapošljava više od 850 zaposlenika. Tvrtka zapošljava Prodavača – blagajnika (m/ž) koji će primati uplate uloga igrača, izdavati listiće igračima, vršiti isplatu dobitaka, preuzimati dotacije i obavljati blagajničke poslove u poslovnici. Na oglas se možeš prijaviti do 14. rujna.

Copywriteri (m/ž) u CMG-u posjeduju strast za pisanjem i odlično razumiju specifične zahtjeve digitalnih medija. Osim stvaranja sadržaja, medija i marketinga za široki raspon korisnika i korisničkih potreba, copywriteri su odgovorni i za kreativni koncept u suradnji s drugim timovima i predstavljaju perspektivu pisca u prezentacijama klijenata. Svoje ideje iznose jasno, ne samo na papiru (ili zaslonu), već i licem u lice. Ako si se prepoznao u ovom opisu, CMG-u se javi do 8. rujna.

Jedna od osnovnih djelatnosti tvrtke CROATEL d.o.o. je HDTV produkcija sportskih događaja na teritoriju Republike Hrvatske i ostalih europskih država. Tvrtka zapošljava Snimatelja/kamermana (m/ž), a prednost pri zapošljavanju imaju kandidati s odličnim komunikacijskim vještinama, koji se mogu pohvaliti spremnošću na timski rad, fleksibilnošću, kreativnošću, strpljenjem, polaganjem pažnje na detalje i s iskustvom u radu na reportažnim kolima, osobito u sportskoj TV produkciji. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 14. rujna.

Voliš marketing i pratiti nove trendove? Zanimaju te digitalni alati, rad s HoReCa kupcima, vođenje projekata i kampanja? Imaš izražene komunikacijske vještine i uz to imaš iskustvo vođenja timova? Ako je tvoj odgovor DA onda ćeš se savršeno uklopiti u traženu poziciju Voditelj za HoReCa digitalne platforme (m/ž) u tvrtki Metro Cash & Carry. Pozivaju te da im svoj životopis pošalješ najkasnije do 10. rujna i pridružiš se njihovu timu.