moj posao

Tražite novu karijeru? Imamo nešto baš za vas

05.04.2018 u 10:34

Bionic
Reading

Portal Moj posao.hr objavio je oglase za posao u pet renomiranih kompanija. Pogledajte što se nudi i pronađite nešto za sebe

Sedam IT jedna je od vodećih hrvatskih tvrtki pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga, te trenutno zapošljavaju preko 100 stručnjaka. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji 'Head of Operations' koja će biti zadužena za dizajn i implementaciju novih Matison LI rješenja na regionalnom i internacionalnom tržištu. Prijave na oglas traju do 12. travnja.

Kamgrad d.o.o. tvrtka je koja se strpljivo gradila i razvijala, te se u više od 35 godina iskustva može pohvaliti s nizom projekata različitih složenosti. Trenutno zapošljavaju više od 800 zaposlenika svih obrazovnih struktura, a sada imaju otvoreno mjesto za: Vozača kamiona te Rukovatelja građevinskim radnim strojevima. Rok prijave je 9. travnja, pa pošaljite svoju prijavu što prije.

Gulliver travel, privatna je turistička i putnička agencija a danas predstavlja vodeću destinacijsku menadžment kompaniju u regiji. Trenutno zapošljavaju više izvršitelja na određeno vrijeme na poziciji Vozač u turizmu, za rad u Dubrovniku, Dalmaciji i Istri. Prijavite se na oglas do 10. travnja.

Euro tim tvrtka je koja se bavi proizvodnjom i prodajom okova za aluminijske grilje te proizvodnjom i prodajom ALU i PVC stolarije. Trenutno zapošljavaju Izvršnog direktora s minimalno 10 godina iskustva na poziciji izvršnog direktora ili na sličnim poslovima u firmama od 50 radnika i više. Idealan kandidat je samostalan i neovisan u radu, ambiciozan te jakog autoriteta. Sve ostale detalje pročitajte u oglasu.

Redlough Landscapes tvrtka je koja kombinacijom hobija i ljubavi prema prirodi svojim klijentima pruža najbolju uslugu u području dizajniranja okoliša te uređenjem zemlje. Trenutno zapošljavaju osobu na poziciji Grounds Maintenance Development, za rad u Dublinu u Irskoj. Kao dio malog tima bit ćete zaduženi za pripremu zemlje, uređenje, sprejanje herbicida i sve ostale poslove po dogovoru s poslodavce. Idealan kandidat ima iskustva u uređenju okoliša, vozačku dozvolu, znanje engleskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost smještaja, fiksno radno vrijeme i plaću ovisno o iskustvu.