MOJ POSAO

Tražite karijeru? Evo kojih pet renomiranih tvrtki zapošljava

04.01.2018 u 16:06

Bionic
Reading

Portal Moj Posao u novoj godini nudi pet atraktivnih radnih mjesta. Zapošljavaju Hrvatski Telekom, Lidl, PPK, Fresenius Kabi i Brand IS – Istarski Supermarketi

Ako misliš da su EU fondovi dosadni, ovo nije oglas za tebe. Ali, u Hrvatskom Telekomu EU stručnjaci doprinose stvaranju digitalnog društva. Tvoji zadaci bit će identificiranje i vođenje projekata za provedbu investicijskih projekata sufinanciranih iz EU, pronalaženje i angažiranje poslovnih i tehnoloških rješenja. Ako si timski igrač, sistematičan i organiziran, ovo je oglas za tebe!

Oni uobičajene stvari rade neuobičajeno dobro, a svojim zaposlenicima nude atraktivnu naknadu za rad te stabilna i sigurna radna mjesta. LIDL zapošljava prodavača u Umagu, Solinu i Dubrovniku. Za navedeno radno mjesto potrebna je KV/SSS trgovačkog ili srodnog smjera, radno iskustvo u trgovini te spremnost na timski rad. Na oglas se prijavite do 15. siječnja.

PPK karlovačka mesna industrija zapošljava Asistenta u kontroli kvalitete koji će biti zadužen za sustave upravljanja kvalitetom, osiguravati promicanje svijesti u tvrtki o zahtjevima kupca, raditi na poboljšanju učinkovitosti sustava, sudjelovati u planiranju i provedbi edukacija. Potrebna je godina dana radnog iskustva u struci, poznavanje poslovnih procesa kontrole kvalitete, odlične komunikacijske vještine. Oglas je aktivan do 7. siječnja.

Jedna od vodećih i brzorastućih internacionalnih farmaceutskih kompanija koja svakodnevno brine o životu, terapiji i njezi bolesnih pacijenata, Fresenius Kabi, ima više od 33.000 globalno zaposlenih stručnjaka, a trenutno  zapošljavaju Medicinskog prodajnog predstavnika za enteralnu prehranu. Glavne odgovornosti uključuju redoviti obilazak liječnika na teritoriju Bjelovara, Koprivnice i Zagreba u svrhu stručne edukacije i promocije proizvoda. Na oglas se možete prijaviti do 9. siječnja.

Brand IS – Istarski Supermarketi nastao je dugogodišnjim razvojem i ulaganjem u širenje maloprodajnih trgovina robe široke potrošnje. Osnovna djelatnost je trgovina pretežno prehrambenim artiklima. Rast i razvoj Istarskih supermarketa je ekspanzivan, ali stabilan s visokim naglaskom na kvalitetu proizvoda. Trenutno zapošljavaju Voditelja područja s izraženim komunikacijskim i organizacijskim sposobnostima, fleksibilnosti i samoinicijativnosti. Na oglas se prijavite do 6. siječnja.