moj posao

Traže se radnici u restoranu brze hrane, savjetnici, prodavači, kuhari

02.08.2017 u 15:35

Bionic
Reading

Tražite posao? Na portalu Moj posao čeka vas više od deset izdvojenih radnih pozicija na koje se možete prijaviti već danas

KFC traži Djelatnika u restoranu brze prehrane za Split i Zagreb. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, redovna primanja i stalni radni odnos. Prijaviti se možete do 6. kolovoza.

Mapei, vodeći svjetski proizvođač materijala za pripremu podloga i postavu završnih obloga, traži dva Regionalna stručna suradnika za područje Dalmacije te Istre i Primorja. Nude vam se poticajna primanja te dinamičan posao u stimulativnom okruženju, a prijave možete slati do 31. kolovoza.

RWE zapošljava na više radnih pozicija u Splitu, Zagrebu, ali i na području cijele Hrvatske. Traže se: Data Exchange Specialist, Savjetnik za uštede, Controlling and Report Specialist i Prodajni savjetnik, a sve detalje o natječajima i rokovima prijava potražite ovdje.

Zdravstvena Ustanova Ljekarne Švaljek zapošljava Magistre farmacije. Traže se tri izvršitelja za Ljekarne Švaljek (Donja Stubica, Budinščina i Zabok) te jedan izvršitelj za Ljekarne Solin Farm, za novouređenu ljekarnu u Biogradu na Moru. Rok za prijavu je 6. kolovoz.   

Karisma Hotels Adriatic, jedna od najbrže rastućih hotelskih grupacija u Hrvatskoj, do 10. kolovoza ima otvorene natječaje za pozicije: Executive Chef, Kuhar, Voditelj odjela hrane i pića, Voditelj restorana i Konobar/Barmen. Prijave možete slati do 10. kolovoza.