moj posao

Traje potraga za tapetarima, grafičkim dizajnerima, vozačima…

13.12.2019 u 15:54

Bionic
Reading

Donosimo tjedni pregled otvorenih natječaja za posao prema odabiru portala MojPosao.

RO-POD USLUGE je građevinsko poduzeće s dugogodišnjim iskustvom u zidarskim radovima, adaptaciji stambenih prostora te uvođenjem instalacija u novogradnji, odnosno održavanjem starih instalacija. Trenutno zapošljavaju na više pozicija: Pomoćni građevinski radnik – zidar (m/ž), Knaufer – monter suhe gradnje (m/ž), Strojar (m/ž) i Vozač C kategorije (m/ž). Javi im se do 13. prosinca i postani dijelom njihova stručnog tima.

PAN-PEK d.o.o. vodeće je poduzeće u proizvodnji pekarskih i slastičarskih proizvoda. Višegodišnje iskustvo, ustrajnost na kvaliteti proizvoda uz umijeća stručnjaka, omogućilo im je poziciju lidera na tržištu. Ako želiš raditi u dinamičnoj sredini u kojoj se cijeni pošteni rad i predanost poslu, ovo je poslodavac po Vašoj mjeri. Uzevši u obzir stalan rast opsega posla, trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na poziciji – Prodavač (m/ž). Oglas ostaje aktivan do 20. prosinca.

Vodeća su tvrtka u segmentu proizvodnje i prodaje uredskog namještaja i stolaca, a na tržištu uspješno posluju gotovo 30 godina. Oni su Velinac d.o.o. i s ciljem jačanja tima i nastavka ekspanzije na domaćem, ali i inozemnom tržištu pozivaju te da im se pridružiš na radnom mjestu: Tapetar (m/ž). Novom radniku nude stalni radni odnos uz probni rok, poticajna primanja i mogućnost osobnog i profesionalnog rasta. Svoj životopis im pošalji do 18. prosinca.

Tekstilpromet d. d. vodeći je distributer tekstila u Hrvatskoj od 1949. godine, s više od 150 prodavaonica, veleprodajnim centrima, B2B i HORECA segmentom poslovanja. Svoj tim sada žele obogatiti Grafičkim dizajnerom (m/ž). Ako programe kao što su InDesing, Photshop i Ilustrator imaš u 'malom prstu', poznaješ rad u foto studiju i posjeduješ 'oko za detalje', savršen si kandidat za ovo radno mjesto. Ne gubi vrijeme, javi im se do 17. prosinac.

Addiko Banka je međunarodna financijska skupina sa sjedištem u Beču. Djelujući kroz šest banaka na svojim temeljnim poslovnim tržištima u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori učinkovito pruža kvalitetne usluge svojim klijentima. Zbog kontinuiranog širenja poslovanja i novih projekata, u potrazi su za novim kolegom koji će spremno ispuniti upražnjeno radno mjesto Specijalista za upravljanje rizikom portfelja (m/ž).

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu