zanimljive teorije

Todorić se uoči promocije knjige Martine Dalić obrušio na nju i Škegru: Jesmo li i mi bili ortaci?

29.10.2018 u 15:14

Bionic
Reading

Pred samu promociju knjige Martine Dalić 'Slom ortačkog kapitalizma' koja se održava u ponedjeljak u 16 sati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, na Twitteru se aktivirao i bivši šef i vlasnik Agrokora Ivica Todorić koji je svojim objavama 'pecnuo' i Dalić i Borislava Škegru

'Nadam se da je u knjizi M. Dalić jasno naglašeno kako je, kada je radila kao predsjednica uprave privatne banke, ukinuto financiranje Agrokora nakon čega je banka kreditirala mene osobno, a ja Agrokor. Jel to ortakluk na koji aludira u knjizi? Naravno, kredit sam vratio u cijelosti.!', piše Todorić što je ilustrirao slikom Dalić, Borisa Vujčića i Božidara Kalmete.

Samo par minuta kasnije Todorić objavljuje novi tvit u kojem piše: 'Jesmo li ortaci Škegro, Dalić i ja zato jer su JEDINE financijske potpore države Agrokoru ikada - Škegrina garancija od 30 milijuna njemačkih maraka i Dalićkin kredit HBOR-a od 50 milijuna eura kad je bila predsjednica NO? #Agrokor #grupaBorg #finaNcijska #mafija'.

Podsjetimo, bivša potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva napustila je funkciju u jeku afere Agrokor danas javnosti predstavlja knjigu upravo na temu posrnulog koncerna.

Na premijeri djela 'Agrokor: Slom ortačkog kapitalizma' govorit će guverner HNB-a Boris Vujčić, profesor na Pravnom fakultetu Mladen Vedriš, ekonomski konzultant Željko Perić i sama autorica.