izabrano ih 100

Taksisti navalili na stajališta u zračnoj luci, javilo ih se čak 300

12.12.2019 u 14:43

Bionic
Reading

Na natječaj za pretplatu za korištenje taksi parkirališta za 2020. godinu u zagrebačkoj zračnoj luci (ZL) Franjo Tuđman javilo se više od 300 zainteresiranih, a izabrano ih je 100, izvijestila je u četvrtak Međunarodna zračna luka Zagreb (MZLZ)

"Interes za jednogodišnje parkirališne pretplate za korištenje parkirališta za obavljanje usluge autotaksi prijevoza za 2020. godinu bio je vrlo velik i na natječaj se javilo preko 300 zainteresiranih. U konačnici je izabrano njih 100 i to kronološki, prema datumu i vremenu zaprimanja potpunog i točno ispunjenog online zahtjeva i važeće propisane dokumentacije", kaže se u MZLZ-ovu priopćenju.

Izabranih 100 taksi prijevoznika će putnicima i drugim korisnicima usluga Zračne luke Franjo Tuđman biti na raspolaganju na označenim autotaksi stajalištima na parkiralištu uz terminal.

Uvjeti korištenja tzv. “Kiss&Fly“ zone ostaju i dalje nepromijenjeni, što podrazumijeva besplatno zaustavljanje na vijaduktu u trajanju do 10 minuta, ističe se u priopćenju.

Iz MZLZ-a navode da su natječaj za taksi parkiralište, za usluge taksi prijevoza na Zračnoj luci Franjo Tuđman putem godišnjih parkirališnih pretplata raspisali  u svrhu pružanja što bolje kvalitete usluge putnicima zračne luke. 

Natječaj za taksi parkiralište putem godišnje pretplate bio je otvoren od 4. do 6. prosinca. Svaki je zainteresirani subjekt mogao prijaviti najviše četiri vozila za koje je trebao priložiti dokumentaciju.