karijere

Ovog tjedna otvoreno puno novih radnih mjesta, pogledajte što se nudi

tportal

Izvor: EPA / Autor: MICHAEL REYNOLDS

Portal mojposao.hr donosi tjedni pregled novih radnih mjesta

LA FEMME, obrt za kozmetičke usluge iz Zagreba, zapošljava djelatnika za ugradnju ekstenzija trepavica, odnosno Lash artista (m/ž). Kandidatima omogućavaju pohađanje tečaja za ugradnju trepavica, a novim kolegama nude stalan radni odnos u ugodnom radnom okruženju. Ako su te zainteresirali, javi im se do 17. rujna i postani dijelom njihovog tima.

Tvrtka Kavkaz traži više Pomoćnih kuhara (m/ž). Opis posla uključuje pomoć u pripremi hrane, održavanje urednosti radnog prostora te poštivanje sanitarnih i sigurnosnih standarda i procedura. Prednost pri zapošljavanju imaju kandidati koji su skloni timskom radu i spremni na usvajanje novih znanja i vještina. Oglas ostaje aktivan do 24. rujna.

Energospektar traži Vozača solo cisterne (m/ž) za dostavu goriva na području Zagreba, Zagrebačke županije i bliže okolice. Zainteresirani kandidati moraju posjedovati vozačku dozvolu C kategoriju, a novim kolegama nude stalni radni odnos i plaću u rasponu od 6.000 do 7.000 kuna. Svoj životopis im pošalji do 17. rujna.

SF1 Clips, ekskluzivni uvoznik renomiranog danskog branda nakita PANDORA raspisuje natječaj za radno mjesto: Prodavač u maloprodaji (m/ž). Na ovom radnom mjestu ćeš biti zadužen za postizanje utvrđenog prodajnog cilja, izrađivati analize i izvještaje u skladu sa zahtjevima tvrtke i dekorirati trgovinu u skladu sa standardima. Nude ti rad u dinamičnom okruženu, usavršavanje u područjima prodaje i dekoracije te mogućnost stalnog zaposlenja, a rok za prijavu na oglas ističe 20. rujna.

Društvo SUSTENTA RAZVOJ I UPRAVLJANJE pruža usluge higijenskog i tehničkog održavanja, omogućavajući kombinaciju usluga posebno prilagođenih potrebama klijenata. Kako bi osnažili postojeći tim, zapošljavaju na poziciji: Tehničar na održavanju objekta (m/ž). Potrebno je imati barem dvije godine prethodnog radnog iskustva, a nude ti ugodnu radnu atmosferu, dodatne edukacije i stalni radni odnos. Javi im se do 27. rujna.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!