NOVA AKVIZICIJA

Stjepan Iveljić na čelu Westgatea

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 04.02.2010 16:24
  • Objavljeno 04.02.2010 u 15:41
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

U najveći trgovački centar u Hrvatskoj, Westgate Shopping City u Zaprešiću iz tvrtke Stanić na poziciju direktora centra i prokurista dolazi Stjepan Iveljić, tamošnji direktor uvoza i nabave

Kao direktor centra Westgatea, Iveljić će biti zadužen za sveobuhvatno strateško upravljanje centrom kao prokurist. Dosadašnji operativni menadžer centra Robert Petric i dalje će obavljati odgovorne operativne poslove unutar centra, priopćeno je iz Westgatea.

Iveljić je studirao u Karlsruheu i Stuttgartu te diplomirao na Ekonomskome fakultetu u Zagrebu, a karijeru je započeo 1995. u njemačkoj tvrtki Wemberger te ga poslovne ambicije dovode u tvrtku BMW Auto Vogel, u kojoj je napredovao do pozicije direktora marketinga.

Vrativši se u Hrvatsku, početkom 2001. godine se zapošljava u Kauflandu na mjesto direktora poslovnice. Tijekom godina napreduje do pozicije regionalnoga direktora prodaje na kojoj je bio zadužen za niz aktivnosti iz područja financija, praćenja radnih procesa, obrazovanja zaposlenika i analize konkurenata za sedam objekata.

S te pozicije Iveljić 2007. prelazi u tvrtku OBI na mjesto regionalnoga direktora prodaje za Hrvatsku i bavi se poslovnom strategijom, godišnjim planiranjem te marketinškim aktivnostima u prodaji. Neposredno prije priključivanja timu Westgate, Iveljić je bio zaposlen u tvrtki Stanić na mjestu direktora uvoza i nabave.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi