u kreševu

Stanić uložio 10,6 milijuna kuna u tvornicu Juicy sokova u BiH

  • Autor: N. S.
  • Zadnja izmjena 16.04.2021 13:21
  • Objavljeno 16.04.2021 u 13:21
Tvornica u Kreševu

Tvornica u Kreševu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Juicy

Tvrtka Stanić Beverages uložila je 10,6 milijna kuna u modernizaciju proizvodnog pogona tvornice Juicy sokova u Kreševu, čiji je stopostotni vlasnik, radi podizanja kvalitete proizvodnje prema najvišim europskim i svjetskim standardima.

Početna investicija u tvornicu Juicy sokova u Kreševu 2013. godine iznosila je 90,1 milijun kuna, a dodatna investicijska faza strateški je plan za širenje u nove kategorije i podizanje kvalitete proizvodnih procesa. Proizvodnja sokova u tvornici Stanić Beverages u Kreševu u 2020. godini iznosila je 28,2 milijuna litara, a za 2021. godinu planirana je proizvodnja od 35 milijuna litara.

'U trenutačno nestabilnoj gospodarskoj klimi, ulaganje više od deset milijuna kuna u unapređenje procesa proizvodnje pokazuje hrabrost naše grupacije, ali i činjenicu da nam je kvaliteta na prvome mjestu. Brand Juicy perjanica je tvrtke Stanić Beverages, koja je dio Stanić Grupacije, a Juicy sokovi danas su prisutni u čak 22 zemlje svijeta – 15 u Europi, pet na Bliskom istoku, jednoj u Africi i jednoj u Aziji. U posljednjih 20 godina proizvodnja Juicy sokova porasla je s dva milijuna na 60 milijuna litara na godinu. Bez obzira na epidemiju koja nas je sve zatekla u prethodnoj godini, danas smo spremniji nositi se s novim izazovima, prepoznali smo nove prilike te planiramo rast proizvodnje od 6,5 milijuna litara u 2021. godini', izjavio je Svjetlan Stanić, vlasnik i predsjednik Uprave Stanić Grupe prilikom posjete tvornice koju su obišli i Goran Grlić Radman te Dragan Čović.

Posjeta tvornici u Kreševu

Posjeta tvornici u Kreševu

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Juicy

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!