po popularnim cijenama

Ryanair objavio zimski red letenja za Zagreb, uvodi se jedna nova linija

12.09.2023 u 13:39

Bionic
Reading

Ryanair je objavio zimski red letenja 2023./24. za Zagreb, s 19 linija, uključujući i jednu novu destinaciju na ruti za sunčane Lanzarote te povećanje frekvencija na rutama za Basel, Dublin, Göteborg, Malagu, Maltu Memmingen i Paris Beauvais, priopćili su iz te kompanije

Ryanairov zimski red letenja 2023./24. Zagreb:

  • 3 bazirana zrakoplova – (ulaganje od 300 milijuna USD)
  • 19 destinacija, jedna nova destinacija - Lanzarote
  • 22 posto rasta prometa (u fiskalnoj 2023.)
  • povećanje frekvencija na sedam ruta: Basel, Dublin, Göteborg, Malaga, Malta, Memmingen i Paris Beauvais
  • podržavanje preko 1000 radnih mjesta, uključujući 90 visoko plaćenih poslova pilota, kabinskog osoblja i inženjera
  • rast prometa putnika do 1,2 milijuna godišnje.

Ryanair je, ističu iz te kompanije, zrakoplovni prijevoznik broj jedan u Hrvatskoj s 19 linija u Zagrebu te prometom od 1,2 milijuna putnika godišnje. Nudi putnicima veliki izbor destinacija za zimski odmor po najnižim cijenama. Ovaj značajni rast (+22% u 2023. fiskalnoj godini) osiguravaju tri Ryanairova zrakoplova bazirana u Zagrebu, što predstavlja ulaganje od 300 mil. USD u Zagrebu i osigurava 90 visoko plaćenih radnih mjesta u zrakoplovnoj industriji.

Kako bi obilježili zimski red letenja 2023./24., Ryanair nudi zrakoplovne karte po cijenama od samo 29,99 € u jednom smjeru, dostupne isključivo na web stranici/aplikaciji Ryanaira, dodaju.

'Ryanair sa zadovoljstvom nudi više izbora i najniže cijene karata našim putnicima u Zagrebu u zimskom redu letenja 2023./24. za 19 destinacija, uključujući novu sunčanu destinaciju Lanzarote, kao i povećanje frekvencije do popularnih odredišta poput Dublina i Göteborga te sunčane Malage i Malte, između ostalog. Ovaj novi zimski red letenja opsluživat će tri Ryanairova zrakoplova bazirana u Zagrebu, što predstavlja ulaganje od 300 milijuna USD i podržava 90 visoko plaćenih profesionalnih poslova u zrakoplovnoj industriji, a Ryanair nastavlja jačati povezanost, razvijati turizam i otvarati nova radna mjesta u Zagrebu', rekao je na predstavljanju zimskog reda letenja u Zagrebu Jason McGuinness, direktor komercijalnih poslova.

'Izražavamo zadovoljstvo predstavljanjem zimskog reda letenja zrakoplovne kompanije Ryanair za sezonu 2023./24. Želimo istaknuti da Ryanair daje veliki doprinos mreži letova zagrebačke zračne luke s 27 destinacija u ljetnom redu letenja i najavom 19 odredišta u nadolazećem zimskom redu letenja. Međunarodna zračna luka Zagreb će i dalje raditi na širenju svoje mreže letova kako bismo ponudili najbolje iskustvo putovanja svim našim putnicima', poručio je Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb.