obilježeno 15 godina djelovanja

Ryanair iz Zadra pokreće šest novih linija

31.05.2022 u 16:36

Bionic
Reading

Irski niskobudžetni avioprijevoznik Ryanair obilježava 15 godina djelovanja u Zadru najvećim ljetnim redom letenja i pokretanjem šest novih linija, najavljeno je u utorak na konferenciji za novinare u Zračnoj luci Zadar

Voditeljica Ryanairovog odjela marketinga i prodaje za jugoistočnu Europu Olga Pawlonka rekla je da "Ryanair, europski i hrvatski zračni prijevoznik broj 1, danas slavi 15. obljetnicu djelovanja u Zadru pokretanjem novih linija za Bordeaux, Bournemouth, Helsinki, Liverpool, Sofiju i Torino".

"U najvećem ljetnom redu letenja prema Zadru, u kojem nudimo gotovo 120 tjednih operacija prema 46 europskih odredišta, što je čak 65 više u odnosu na predpandemijsku 2019. godinu, a sve kako bi smo ostvarili toliko željene turističke dolaske u Zadar izgubljene u protekla dva ljeta, omogućili smo našim korisnicima da rezerviraju karte po najpovoljnijim cijenama. Objavljujemo rasprodaju sjedala po cijenama od samo 159 kuna u jednom smjeru za putovanja do kraja listopada 2022., a karte se mogu kupiti do četvrtka, 2. lipnja", istaknula je.

Ryanair Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Rukovoditelj Sektora komercijale Zračne luke Zadar Tomislav Žepina kazao je da su treći bazni zrakoplov Ryanaira, 46 linija i najvjerojatnije ponovno obaranje rekordnog prometa iz 2019.godine dokaz dobrog rada proteklih godina.

"Petnaest godina uspješne suradnje s Ryanairom rezultiralo je iznimnim postignućima koje smo postigli zajedno. Veliki planovi i projekti koji nas očekuju u sljedećim godinama ne bi se ostvarili bez uspješne suradnje s našim najvažnijim partnerom Ryanairom kojemu zahvaljujemo na povjerenju", dodao je Žepina.